Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

LG G4 pravi najbolje fotografije od svih telefona na tržištu! Pogledajte pa se uverite i sami! (FOTO)

LG G4 pravi najbolje fotografije od svih telefona na tržištu! Pogledajte pa se uverite i sami! (FOTO)

Ako mislite da telefoni nikada neće imati kamere koje mogu pružiti DSLR performanse, varate se! Evo kakve fotke pravi čudesni LG G4!

Baterija, dizajn, kamera. Ovo su tri tajna “sastojka” koje svaki telefon mora da ima kako bi bio uspešan. Naši zahtevi i očekivanja od današnjih super telefona (eng. flagships) su viši nego ikada što znači da kompanije uvek moraju da naprave telefon sa značajnim unapređenjima. Prošle godine LG G3 je ponudio solidan dizajn i fenomenalnu kameru. Ove godine naslednik, LG G4, obećava mnogo više!

Kako stvari stoje, Galaxy S6 u Galaxy S6 Edge su vladari kada je kamera u pitanju, nudeći oštre fotografije, izuzetno tačne boje i odličnu ekspoziciju. Galaxy S6 momci prave stvarno odlične fotografije ali ne i perfektne. Međutim LG G4 je uspeo da za nijansu nadmaši mnoge telefone sa vrhunskim kamerama. Kako su ljudi iz LG kompanije na predstavljanju G4 telefona u gradu New York ponosno naveli, ovo će biti kamera koja će pružiti neke DSLR performanse.



Nešto više o LG G4 telefonu pročitajte na priloženom linku:

>> LG G4 je konačno predstavljen zvanično! <<

Ako ne možete da se setite kakve fotke pravi Galaxy S6 na priloženom linku pogledajte "bitku" između iPhone 6 i Galaxy S6 telefona:

>> Pogledajte ko ima bolju kameru, Galaxy S6 ili iPhone 6 <<

Momci iz technobuffalo.com su uspeli da se domognu novog LG G4 telefona kako bi na test bacili upravo kameru. Oni nisu želeli da se igraju sa podešavanjima kamere ili modovima jer 85% korisnika pametnih telefona u 90% slučajeva koristi automatski mod fotografisanja. Cilj im je bio da nam pokažu kako se kamera ponaša kada želite da napravite nekoliko fotografija bez modifikovanja.

Za detaljnije karakteristike pogledajte na priloženom linku:



>> LG G4 - karakteristike i cene <<

Evo primera pa se i sami uverite u kvalitet i preformanse čudesne kamere LG G4 telefona: