Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Da li ste čuli za Teclast X98 Air? Ovaj DualOS tablet možete koristiti kao 3G telefon!

Da li ste čuli za Teclast X98 Air? Ovaj DualOS tablet možete koristiti kao 3G telefon!

Evo još jednog odličnog tablet računara kojeg pokreće i Android 4.4 i Windows 8.1! Ovaj tablet se čak može koristiti kao telefon. 

Naravno da se danas na tržištu mogu naći raznorazni dobri uređaji za čije ime možda nikada nismo ni čuli. Jedan od njih je i Teclast X98 Air 9.7 tablet koga pokreće Android 4.4 i Windows 8.1, dakle DualOS tablet sa dostupnim slotom za SIM karticu. Kako nas GearBest uverava, radi se o tabletu pristojnih karakteristika, velike dijagonale i privlačnog dizajna.



Prema informacijama kojima raspolažemo, Teclast ima četvorojezgrani Intel procesor, takta 2.16 GHz koji radi u saradnji sa 2 GB RAM-a. Opremljen je zadnjom kamerom za koju se tvrdi da ima 5 MPx i prednjim od 2 MPx. Poseduje 64 GB interne memorije što je po nama sasvim zadovoljavajuće.

Kao što smo spomenuli, Teclast je poprilično primamljivo napravljen. Zapravo, tanak je svega 8 mm, a težak svega 500 grama. To samo govori o kompaknosti ovog tableta koji ipak ima veliku dijagonalu. Kad smo već kod toga, ekran čija je dijagonala raskošnih 9.7 inča, ima rezoluciju 2084*1536 što drugim rečima znači “QXGA”.

Pored impresivnih karakteristika i zanimljivih performansi, GearBest ističe da se ovaj tablet vrlo lako može koristiti kao mobilni telefon jer podržava pozivanje, budući da je dostupan SIM slot i 3G podrška.


Detaljnjie karakteristike možete pogledati na priloženom linku gde između ostalog možete poručiti tablet.