Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Google Home uvodi napredne medijske kontrole i vraća rutinsko pokretanje!

Google Home uvodi napredne medijske kontrole i vraća rutinsko pokretanje!

Aplikacija Google Home dobija napredne kontrole medijske kontrole i vraća Rutinsko pokretanje u upotrebu. Saznajte o čemu se radi u nastavku teksta.

Prošlog novembra, aplikacija Google Home dobila je živopisni interfejs za kontrolu medija zasnovan na karticama, što je prilično poboljšanje u odnosu na prethodni. Ali reprodukciju u više prostorija ili na više zvučnika prilično je nezgodno postaviti putem ovog interfejsa, a čini se da i Google misli isto. Kompanija je uvela mnogo intuitivniji korisnički interfejs za kontrolu medija u verziji 2.31 aplikacije Home koja vam omogućava letenje na pojedinačne ili više zvučnika i ekrane u letu. I rutine pomoćnika konačno mogu da se pokrenu kroz aplikaciju nakon ažuriranja.

 



Novi korisnički interfejs za medije možda nije tako lep kao prethodni koji je generisao pozadinu na osnovu prikazanog umetničkog dela medija, ali je mnogo korisniji. Kada ga otvorite dok se ne reprodukuje nijedan medij, dočekaće vas opcija da reprodukujete muziku sa vaše preferirane usluge strimovanja izborom na kojem uređaju želite da čujete svoje pesme - potreban je samo jedan dodir. Na starom interfejsu prvo je trebalo da pritisnete „Reprodukuj muziku“, a zatim izaberite uređaj.

*Ovo je stari interfejs kada želite da počnete sa slušanjem muzike kroz aplikaciju.

*Ovo je novi interfejs u istom scenariju.

Ekran „Trenutno se reprodukuje“ je takođe znatno poboljšan. I dalje vam prikazuje sve informacije koje je stari prikazivao - dobavljač pesme, omot albuma, ime pesme i izvođač, reprodukcija / pauza, pročišćavanje, preskakanje, jačina zvuka - ali sada je moguće u hodu dodati druge zvučnike ili ekrane na koje ćete puštati pesme. Svi potencijalni uređaji za reprodukciju zvuka u vašem domu navedeni su ispod plejera tako da možete označiti bilo šta što želite. Postoji glavni klizač za jačinu zvuka za sve uređaje na kojima reprodukujete medije i mogućnost prilagođavanja pojedinačnih jačina. Na dnu interfejsa dobićete zgodne prečice za promenu dobavljača muzike i videa i za kreiranje grupe zvučnika.



*Levo: Home 2.30. Sredina i desno: Home 2.31.

Nova verzija Home aplikacije vam konačno omogućava da pokrenete Assistant Routines. Kada dodirnete okruglu prečicu Rutine na vrhu početnog ekrana aplikacije, primetićete da svaka rutina sada ima dugme za reprodukciju pored sebe. Na dnu liste možete da podesite na kom uređaju treba pokretati rutine. Možete da izaberete telefon ili bilo koji od kompatibilnih pametnih zvučnika ili ekrana. Prethodne verzije aplikacije Home već su vam omogućavale podešavanje rutina, ali mogli ste da ih pokrećete samo preko Asistenta.

9to5Google je primetio da su WiFi podešavanja dobila novi unos Preferred activities . Prodajna jedinica je videla samo opciju Gaming koja uključuje Stadiju, ali je komentator Leeroy Jenkins ispod delio snimak ekrana koji prikazuje dodatnu video konferenciju koja „uključuje Google Meet and Zoom“. Moguće je da će Google dodati još više stavki u budućnosti.

Nova verzija Home-a trenutno se pojavljuje na Play Store-u, ali ako želite da se dokopate novog interfejsa, možete ga odmah preuzeti iz APK Mirror-a .



>> Google Home 2.31.1.7 APK <<