Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Microsoft Outlook je postao dostupan za Android Wear pametne satove!

Microsoft Outlook je postao dostupan za Android Wear pametne satove!

Za one korisnike koji koriste Microsoft Outlook email servis, ovo je svakako odlična vest, budući da sada mogu da se informišu o pristiglim email porukama putem svog pametnog sata kojeg pokreće Android Wear.

Sada će korisnici Microsoft Outlook-a moći direktno sa sata da pregledaju email ili da odgovore na njega već predefinisanim porukama. Moguće je odgovoriti na email i glasovnim diktiranjem teksta.

Super je videti da je Microsoft prihvatio Android Wear kao bitnu platformu jer to najviše doprinosi njihovim korisnicima. Doprinosi Microsoft korisnicima tako što oni mogu da koriste njihove aplikacije na raznim uređajima, uključujući i one koje pokreće Android Wear platforma.

Ove nedelje donosimo ono najbolje iz Outlook-a na Android Wear. Prestanite da tragate za vašim telefonom kada vam stigne email kada sve možete da obavite na vašem satu: da proverite Outlook obaveštenja, proverite email poruke, odgovorite na email poruke predefinisanim odgovorima ili dikitiranjem novih, direktno sa vašeg zgloba. Nikada nije bilo lakše pratiti svoje poštansko sanduče nego sada.

Nadogradnja je trenutno u toku. Dakle puštena je na Google Play prodavnici, budite sigurni da ste ažurirali svoju Microsoft Outlook aplikaciju. U zavisnosti od regiona, negde ova nadogradnja može kasniti koji dan. Ako ste već probali Microsoft Outlook, obavezno nam pišite vaše utiske u komentarima ovog teksta.