Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Mophie je nova maska za Galaxy Note 9 sa baterijom od 2525 mAh!

Mophie je nova maska za Galaxy Note 9 sa baterijom od 2525 mAh!

Na 4000 mAh bateriju dodajte još  2525 mAh i plus zaštite telefon. Nije loš gedžet za “titana” kao što je Galaxy Note 9!

Novo-predstavljeni Galaxy Note 9 dolazi sa nekoliko unapređenja od kojih veća baterija jedno od bitnijih. Ipak, to nije sprečilo proizvođače opereme za telefone da naprave futrolu sa dodatnom baterijom. Ako nas pitate, nije loš potez!

 Svakako da je inicijalno veća baterija na Note 9 telefonu super novitet, ali uvek je dobro imati još više “đusa” ukoliko je to moguće. Svaki vlasnik novog telefona će prvo kupiti neku zaštitu za njega, a u slučaju Galaxy Note 9 modela, to može biti upravo Mophie kojim osim toga što štiti telefon od oštećenja, nudi i dodatnih 2525 mAh za krizne trenutke!

Ono što je baš super kod Mophie je to što futrola ne okupira USB Tip C konektor kako bi tih 4000 mAh podržala sa svojih 2525 mAh. Ne! Mophie to radi bežično, budući da Galaxy Note 9 podržava bežično punjenje!

Inače, punjenje telefona putem Mophie futrole se vrši jednim dodirom na taster. A istim tim dodirom na taster, Mophie prikazuje napunjenost svoje 2525 mAh baterije. Što se tiče samog punjenja Mophie baterije, ono se vrši nakon što napunite svoj Galaxy Note 9. Dakle neće “otimati” za “đus” jednom kada svoj Galaxy Note 9 prikačite na punjač. Prvo će se napuniti telefon, pa onda baterija Mophie futrole.

Mophie futrolu ćete moći da kupite tokom jeseni po ceni od 100$! Nije malo, moramo da priznamo, ali kada se sve uzme u obzir, vredi novca!