Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Na Google Allo poruke je od sada moguće odgovoriti direktno sa računara!

Na Google Allo poruke je od sada moguće odgovoriti direktno sa računara!

Nova verzija Pushbullet aplikacije donosi podršku za Google Allo aplikaciju. To znači da je od sada moguće da se direktno sa računara odgovori na Allo poruku, naravno pomoću Pushbullet-a.

To da ekipa koja stoji iza Pushbullet aplikacije naporno radi svoj posao ovori i činjenica da su već omogućili sinhronizaciju sa mladom Google Allo aplikacijom. Uz novu opciju korišćenja Pushbulleta na podeljenom ekranu, ovo će svakako dobrodoći svima koji su ipak rešili da pređu na Allo.

Nismo sigurni da li ovo smišljeno odrađeno, ali deluje nam da će ova podrška od strane Pushbullet-a uveliko pomoći Google-u da proširi svoju bazu Allo korisnika. Bilo kako bilo, svi koji imaju novu, plaćenu verziju Pushbullet aplikacije, kako na svom telefonu, tako i na računaru, moći će da koriste novu opciju. Nadamo se da će vremenom ovo postati dostupno i za one koji ne plaćaju Pushbullet servis.

Ukoliko nikada niste koristili Pushbullet aplikaciju, pratite naš sajt jer planiramo detaljno uputstvo da napravimo i napišemo koju reč o njenim prednostima i nedostacima… Do tada, probajte je barem:

>> Pushbullet - SMS on PC <<