Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Novi iOS 14.0.1 ispravlja greške prethodne verzije! Ažurirajte odmah!

Novi iOS 14.0.1 ispravlja greške prethodne verzije! Ažurirajte odmah!

Nekoliko nedelja nakon što su iOS 14 i iPadOS 14 objavljeni za javnost, Apple je sada predstavio svoje prvo ažuriranje ispravki za ta izdanja.

iOS 14.0.1 i iPadOS 14.0.1 sada su dostupni za preuzimanje. Možete ih dobiti pokretanjem aplikacije Postavke na vašem iPhoneu ili iPadu, dodirom na „Općenito“, a zatim „Ažuriranje softvera“.

 



Ova ažuriranja usredotočena su na ispravke grešaka koje su otkrivene nakon javnih izdanja iOS 14 i iPadOS 14. Jedna od najznačajnijih ispravki odnosi se na grešku koja bi resetovala vaše odabrane postavke za zadane aplikacije pošte i pregledača nakon ponovnog pokretanja iPhonea ili iPada.

Ažuriranje takođe rešava problem koji bi mogao spriečiti prikazivanje pregleda kamere na iPhoneu 7 i iPhone 7 Plus, grešku koja bi mogla sprečiti iPhone ili iPad da se poveže na Wi-Fi mreže i grešku koja bi mogla sprečiti slanje e-pošte kod nekih dobavljača pošte.

Ispod je dnevnik promjena za iOS 14.0.1. Dnevnik promjena za iPadOS 14.0.1 je isti, umanjen za ispravku greške u kameri kod iPhonea 7 i 7 Plus.

  • Rešava problem zbog kojeg bi se zadane postavke pregledača i pošte mogle resetovati nakon ponovnog pokretanja iPhone-a.

  • Rešava problem koji bi mogao sprečiti prikazivanje pregleda kamere na iPhone 7 i iPhone 7 Plus.



  • Rešava problem koji bi mogao sprečiti iPhone da se poveže s Wi-Fi mrežama.

  • Rešava problem koji bi mogao sprečiti slanje e-pošte kod nekih dobavljača pošte.

  • Rešava problem koji bi mogao sprečiti prikazivanje slika u widgetu Vesti.

Apple je objavio i ažuriranje za watchOS 7.0.1 za Apple Watch. Uključuje ispravku greške kod koje su neke platne kartice u aplikaciji Novčanik onemogućene za neke korisnike.