Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

PowerCube je idealan za one kojima nedostaje slobodni strujni i USB slotovi!

PowerCube je idealan za one kojima nedostaje slobodni strujni i USB slotovi!

Ovo je gedžet koji svi žele! Pogledajte o čemu se radi.

Bez obzira koliko mi želimo da budemo nezavisni od kablova, jednostavno postoje nekada oni trenuci gde ni eksterna baterija nije dovoljna. Opet, šta ako vam u jednom trenutku zatreba napajanje za više od jednog uređaja. E tada jedino može da vas spase USB/Strujni “lopov”!

Tada na scenu stupa PowerCube. To je jedan fazonirani i stilizovani uređaj koji od jednog štekera pravi gomilu izlaza za USB i dodatnih strujnih priključaka. Izuzetno je pogodan kada ste u javnosti i kada treba da se uštekate za malo djusa pred svim tim ljudima. Sa PowerCube-om to možete učiniti kao šmeker! Inače imate izbor između plave i bele boje. Ono što je super kod ovog “lopova” je to što kada njega imate sve što vam dodatno treba je USB kabel. Značin ubodete USB kabel u PowerKube i tel i to je cela priča. Da razjasnimo, USB izlazi su na 5V sa 2.100 mAh dozama, a strujni izlazi su na 125V.



 

Cena ovog lepotana je 20$, neđutim AndroidCommunitiy vam pruža mogućnost da PowerCube kupite po ceni od 17.95$. Poreučite ga OVDE.