Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Realme 11 Pro sa prvom SuperZoom kamerom od 200MP i luksuznim dizajnom zvanično je lansirana u Kini!

Realme 11 Pro sa prvom SuperZoom kamerom od 200MP i luksuznim dizajnom zvanično je lansirana u Kini!

Nanoviji model Realme kompanije je sada i zvanično lansiran u Kini, a njegove kamere će ostaviti sve bez daha. Prva SuperZoom kamera od 200 MPx na telefonu će se pojaviti upravo na Realme 11 Pro modelu.

Realme, brzorastući brend pametnih telefona, danas je zvanično predstavio svoju revolucionarnu realme 11 seriju 5G u Kini, koja uključuje realme 11 Pro+ 5G i realme 11 Pro 5G. Kako je ovo posebna serija, realme 11 Pro+ 5G predstavlja realme flagship model kamere za ovu godinu. Oba modela, realme 11 Pro+ 5G i realme 11 Pro 5G, imaju luksuzan master dizajn, koji je delo Mattea Menotta, bivšeg print i tekstilnog dizajnera brenda Gucci.

 Realme brojevna serija ostvarila je do sada 50 miliona isporuka širom sveta, što predstavlja veliki doprinos cilju kompanije da dostigne prodaju od 100 miliona jedinica u rekordnom vremenskom periodu. Ove godine realme 11 Pro+ 5G predstavlja revolucionarni flagship model kamere sa prvom na svetu 200MP SuperZoom kamerom - najmoćnijom u svojoj cenovnoj kategoriji. Ovaj telefon ne samo da pruža revolucionarne mogućnosti mobilne fotografije u pogledu zumiranja, više piksela i drugih karakteristika, već postiže i ogromna poboljšanja u dizajnu, trajanju baterije, memoriji i drugim oblastima.

Francis Wong, generalni direktor kompanije realme u Evropi rekao je: "U industriji pametnih telefona, bitka za odnos cene i performansi upravo je privedena kraju, dok njeno mesto zauzima era odnosa kvaliteta i performansi. realme želi da preuzme vodeću ulogu u pružanju proizvoda sa dobrim odnosom kvaliteta i performansi, te da korisnicima kontinuirano donosi napredne proizvode.”

Realme 11 Pro+ 5G: Prva na svetu SuperZoom kamera od 200MP sa 4x Lossless zumom

Kako bi se osiguralo flagship iskustvo prilikom fotografisanja, realme 11 Pro+ 5G poseduje unapređeni Samsung ISOCELL HP3 SuperZoom senzor, veličinu senzora od 1/1.4 inča i veliki otvor blende od f/1.69. realme 11 Pro+ 5G takođe podržava direktni izlaz od 200MP – gde svaki piksel doprinosi kvalitetu finalne slike.

Uz realme 11 Pro+ 5G, fotografisanje je zabavno i lako, jer ovaj telefon koristi tehnologiju u senzoru za podršku 4x lossless zumiranju, što omogućava izradu ultra visokokvalitetne fotografije na daljinu. Takođe dodata je i nova funkcija Auto-zumiranja - jednim dodirom telefon će automatski prepoznati izabrano područje i inteligentno zumirati.

realme 11 Pro+ 5G pruža flagship postavke kamere i to sa modovima: SuperOIS, Super NightScape, Moon Mode i Starry Mode Pro, što korisnicima pruža više slobode da se izraze kroz fotografije. Korisnici mogu istraživati svet i otkrivati ​​više zadovoljstva u fotografiji uz 32MP Sony Selfie kameru, Super Group Portrait Mode, One Take Mode i druge funkcije, kao i omiljeni Street Photography Mode 4.0.Realme 11 Pro+ 5G: Luksuzan dizajn inspirisan Gucci printovima

realme 11 serija nije samo napravila korake u fotografiji, već i u dizajnu, a kako bi se korisnicima širom sveta doneo visokokvalitetan dizajn ali i izrada kao i kod vodećih luksuznih brendova. U realme dizajn studiju u saradnji sa Matteo Menottom - bivšim dizajnerom printova i tekstila brenda GUCCI razvijene su tri varijante boja: Sunrise Beige, Oasis Green i Astral Black.

Pored kamere i dizajna, realme 11 Pro+ 5G se ističe kao sveobuhvatno snažan uređaj, sa 100W SUPERVOOC punjenjem i baterijom kapaciteta 5000mAh. Koristi 120Hz zakrivljeni ekran koji ujedno ima i 2160Hz - najvišu frekvenciju zatamnjenja u industriji i prvo automatsko podešavanje osvetljenja na 20.000 nivoa.

Realme 11 Pro 5G: 2160Hz PWM dimovanje i zakrivljeni ekran

realme 11 Pro 5G dolazi sa istom premijum konfiguracijom prikaza kao i realme 11 Pro+ 5G. Ima 120Hz zakrivljeni ekran sa prvim na svetu 2160Hz PWM dimovanjem. Takođe ima Sunlight Screen i 20.000 nivoa automatskog podešavanja osvetljenja, a dobio je i dva prestižna sertifikata za zaštitu očiju od strane TÜV Rheinland za posvećenost korisničkoj udobnosti i bezbednosti.Sa svojim visokim performansama, niskom potrošnjom energije i velikim skladišnim kapacitetom, realme 11 Pro je pravi flagship pametni telefon. Opremljen Dimensity 7050 5G čipsetom, dolazi sa standardno 12 GB RAM-a i 256 GB interne memorije, te 67W SUPERVOOC punjenjem +5000mAh baterijom, realme UI 4.0 i Dolby panoramskim dvostrukim zvučnicima.