Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Preuzmite najbolje aplikacije koje se ne mogu naći na Google Play prodavnici! (VIDEO)

Preuzmite najbolje aplikacije koje se ne mogu naći na Google Play prodavnici! (VIDEO)

Nećete verovati koliko se dobrih aplikacija vrti van Google Play prodavnice! Evo koje su to najbolje aplikacije, gde ih možete preuzeti i kako ih instalirati.

Najbolja mogućnost Android platforme je to što možete preuzeti mnogo različitih aplikacija sa Google Play prodavnice. Opet, sa druge strane, potencijal Android platforme se ne završava tu. Kao što većina zna, na internetu se vrti gomila aplikacija koje se ne mogu naći na Google Play prodavnici. Šta više, često te aplikacije budu i najbolje.

 



Danas smo pripremili listu najboljih aplikacija koje se ne mogu naći na Google Play prodavnici. Priložili smo vam i linkove sa kojih ih možete preuzeti i instalirati. Pre nego što nastavite dalje imajte na umu da je uslov za instalaciju aplikacija sa memorije telefona štiklirana opcija “nepoznati izvori”. Ako je do sada nikada niste štiklirali, OVDE pogledajte kako da to uradite.

Adobe Flash Player 11.1

Uređaji koje pokreće Android 4.4.1 i iznad, podržavaju instaliranje Flash Player-a uprkos tome da nije zvanično podržan od strane Google kompanije. Na internetu je i dalje mnogo sajtova koji koriste Flash integraciju, ako želite da ih posećujete i pregledate sadržaj sa njih, neophodno je imati Flash Player.

Mi smo pisali o tome kako se on instalira. Nije potrebno neko preterano veliko iskustvo, sve što treba da uradite je da ispratite uputstvo sa priloženog linka:

>> Kako instalirati Flash Player na Android uređaje? <<

Popcorn Time

Svi vole da gledaju filmove, zar ne? Na Google Play prodavnici sigurno nećete moći da nađete aplikaciju preko koje možete da gledate najnovije naslove potpuno beslatno u HD ili FullHD rezoluciji. Srećom tu je Popcorn Time sa svojom aplikacijom za mobilne telefone!



Mi smo već pisali o ovoj apliakciji i možemo vam reći da samo i danas veoma pozitivno iznenađeni performansama i uslugom Popcorn Time-a. Nešto više o aplikaciji i o tome kako da je preuzmete pogledajte na priloženom linku:

>> Kako gledati filmove na telefonu preko interneta? <<

Kodi - XBMC

Nekada znan po imenu Xbox Media Center (XBMC) sada već pod imenom “Kodi”, je medijski zabavni centar koji uveliko podseća na Netflix ili Hulu. U mogućnosti ste da pristupite video materijalu, muzici, slikama sa interneta kao i sa memorije vašeg telefona.



Kodi je kompatabilan sa Windows računarima pa ga vrlo lako možete koristiti i na većim ekranima. U tim situacijama Android postaje daljinac pomoću kog možete pokrenuti, zaustaviti ili promeniti sadržaj na računaru.

Preuzmite Kodi sa ovog LINKA i instalirajte ga na svoj telefon.



WhatsApp+

WhatsApp+ je možda najveći hit od svih aplikacija van Google Play mreže! Ovo je modifikovana verzija WhatsApp aplikacije koja nudi neke interesantne dodatke: mogućnost promene veličine datoteka koje šaljete, slanje fotografija u punoj rezoluciji i mogućnost skrivanja vašeg online statusa.

Ostali interesantni aspekti WhatsApp+ aplikacije su mogućnost da pošaljete muzički sadržaj, korišećenje šireg spektra emotikona, napredniji vidžet i postavka tema i ikona radi prilagođavanja WhatsApp aplikacije po svom ukusu. Napomenućemo samo da je pre instaliranja WhatsApp+ aplikacije neophodno obrisati zvaničnu verziju ukoliko vam je na telefonu.

Preuzmite WhatsApp+ sa ovog LINKA i instalirajte ga na svoj telefon.

TubeMate

Ovo je aplikacija koja je mnogim ljudima poznata a pogotovu pratiocima našeg YouTube kanala. Ona je pravi hit jer omogućava nesmetano preuzimanje video klipova sa YouTube-a u formatu koji vama odgovara. Smatramo da ćete se oduševiti kada probate aplikaciju, zato se uputite na priloženi link kako biste je preuzeli. Ne zaboravite da pogledate naše video uputstvo koje se nalazi u prilogu:

>> Kako skinuti pesmu sa YouTube na telefon? (VIDEO) <<

CyanogenMOD installer

CyanogenMOD installer je na kratko vreme bio u Google Play prodavnici sve dok ga dve nedelje kasnije nisu “kikovali” odnosno izbacili. Razlog izbacivanja je kako je Google naveo “navođenje korisnika da naruše garanciju zarad korišćenja CyanogenMOD installer-a” Ova aplikacija nije izgubila popularnost čak i nakon kikovanja jer je ona praktično alatka za automatsko instaliranje CyanogenMOD-a na sve podržane telefone.

Preuzmite CyanogenMOD Installer sa ovog LINKA (preko telefona) i instlirajte ga na svoj telefon.

Gravity Box

E ovo je aplikacija za osobe koje vole da intenzivno tvikuju (eng. tweak) i modifikuju izgled svog telefona. Da biste koristili ovu aplikaciju neophodno je da imate root-ovan uređaj i instaliran Xposed Installer. Ako to niste obavili do sada evo uputstva:

>> Kako “rutovati” telefon? <<

>> Kako instalirati Xposed Installer na Android 4.0 i iznad! <<

Gravity Box vam omogućava da modifikujete: navigacioni bar, notifikacioni panel, zaključani ekran, obaveštenja i još mnogo, mnogo toga. Iako se na ovu aplikaciju gleda kao na alatku za naprednije korisnike, ona je jako intuitivna i laka za korišćenje. Nećete verovati šta sve može.

Ako ste instalirali Xposed Installer na svoj telefon, preuzmite Gravity Box za svoju verziju Android-a:

>> Android JellyBean <<

>> Android KitKat <<

>> Android LolliPop <<

Ne zaboravite, ovo su moduli za Xposed. Nakon instaliranja Xposed modula imaćete aplikaciju, a da biste instalirali Xposed modul morate imati Xposed Installer.

LMT Launcher

Evo još jedne aplikacije koja je jako interesantna, ali za razliku za Gravity Box ne zahteva root. Aplikacija nudi iskakajući panel zanimljivog oblika sa raznim korisnim skraćenicama i informacijama.

Da bi ste pristupili ovom panelu, jednostavno prevucite prst sa ivice ekrana prema sredini. Panel je moguće modifikovati tako da uvek možete dodati opcije i skraćenice koje vama odgovaraju.

Preuzmite LTM Launcher sa ovog LINKA i instalirajte ga na svoj telefon.