Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Samsung je znatno osvežio Galaxy S6 Edge telefone novom Marshmallow nadogradnjom!

Samsung je znatno osvežio Galaxy S6 Edge telefone novom Marshmallow nadogradnjom!

Ako volite svoj Galaxy S6 Egde telefon zbog njegovih zanimljivih "Edge" funkcija, onda će vas oduševiti ono što je Samsung pripremio uz novu Android 6 Marshmallow nadogradnju. Pogledajte kako to izgleda...

Nema sumnje da je Samsung Galaxy S6 Edge telefon jedan od najlepših Android uređaja koji se trenutno mogu naći na tržištu. Ipak, dizajn nije toliko efikasan, koliko nekoliko ključnih funkcija koje Galaxy S6 Edge poseduje.



Konkretno, jedna od najzanimljivijih funkija ovog telefona je ona koja ističe zakrivljenost ekrana. To podrazumeva aktiviranje pojedinih skraćenica prevlačenjem prsta preko zakrivljenog dela ekrana. Mi smo jednom prilikom pisalo o tome kako možete da podesite ovu funkciju na svoj telefon, pa ako ste to probali, onda vam je potpuno jasno o čemu se radi.

>> Evo kako da instalirate Edge Contact.apk koji koristi Samsung Galaxy S6 Edge! <<

Sa Android 6 Marshmallow nadogradnjom, koja je nedavno puštena u pojedinim regionima po Evropi, Galaxy S6 Edge je dobio brojne novine koje uključuju veću funkcionalnost zakrivljenog ekrana.

Na novijoj Android verziji, vlasnici Galaxy S6 Edge telefona su u mogućnosti da u mnogo većoj meri prilagode funkcije zakrivljenog ekrana. Shodno tome, mogu se dodati razne skraćenice, alatke, pa čak i skraćenice za internet stranice.



Nama se dopada ideja Samsung kompanije koja za cilj ima da korisnicima omogući intezivniju personalizaciju Galaxy S6 Edge telefona. U slučaju da još niste nadogradili svoj Samsung Galaxy S6 i Galaxy S6 Edge, na priloženom liku možete pogledati kako to možete ručno odraditi:

>> Kako instalirati zvanični Android 6 Marshmallow na Samsung Galaxy S6 ili Galaxy S6 Edge? <<