Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

OnePlus 9 Pro dolazi sa drugačijom postavkom kamera i punjačem u kutiji! (VIDEO)

OnePlus 9 Pro dolazi sa drugačijom postavkom kamera i punjačem u kutiji! (VIDEO)

OnePlus 9 Pro će se prodavati sa punjačem u kutiji. A u nedavnoj video najavi, otkriven je dizajn seta kamera. 

Ranije ove nedeje, OnePlus je najavio datum objave svojih sledećih vodećih pametnih telefona, serije 9, a to je 23. mart.

 



Kompanija je uspostavila partnerstvo sa Hasselblad-om, a imamo i prvi zvanični tizer OnePlus-a 9 Pro telefona koji je objavio na Twitter-u sam OnePlus. Možete ga videti dole, na kraju videa možemo da vidimo ono što je u suštini gornja polovina poleđine 9 Pro-a.

Kao što vidite, curenja su još jednom bila tačna, jer ovo izgleda upravo onako kako to prikazuju neki procurili snimci. Tu su četiri kamere i istaknuti Hasselbladov logotip.

>> OnePlus 9 Pro sa Hasselblad četvorostrukim zadnjim kamera! <<

Izvršni direktor OnePlus-a Pit Lau je potvrdio, na engleskom i kineskom jeziku, da će se predstojeći telefoni kompanije isporučivati sa punjačem u kutiji, tkz. ultra brzi Warp. To je donekle olakšanje u današnje vreme kada drugi proizvođači počinju da se odriču punjača.



 

OnePlus 9 Pro will have a charger in the box, video teaser reveals camera island design

Prema procurelim slikama koje navodno prikazuju “About” ekrane za OnePlus 9 (gore levo) i OnePlus 9 Pro (gore desno), prvi će imati trostruki sistem kamera, a drugi će imati četvorostruki sistem kamera, jedina razlika čini se da je na Pro modelu prisutna telefoto kameta od 8 MP. Kameta od 2 MP je verovatno samo senzor dubine.

Inače, kako se očekuje, oba telefona pokreće Snapdragon 888 čipset i imaju 8 GB RAM-a, zajedno sa 128 GB prostora za skladištenje i 120 Hz Fluid AMOLED ekrana, s tim da je OnePlus 9 dijagonale 6,55 ", a Pro 6,7". Uređaje će pokretati Android 11 sa OxigenOS-om, a brojevi modela su LE2113 za 9 i LE2123 za Pro. Kapacitet baterije će najverovantije biti 4.500 mAh za obe, uz punjenje od 65 W.