Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Šta to ustvari donosi Galaxy Note 4 Edge? (VIDEO)

Šta to ustvari donosi Galaxy Note 4 Edge? (VIDEO)

Pogledajte video koji pokazuje neke ključne funkcije Samsung Galaxy Note 4 Edge telefona!

Samsung je objavio dve verzije Note 4 telefona u septembru 2014 godine i obe su fenomenalne. Note 4 ima inzvaredna softverska unapređenja i neka hardverska koja iskreno nisu toliko iznenađujuća. Sa druge strane Note 4 Edge je okrenut ka hardverskim inovacijama što ga čini jednim od retkih telefona sa zakrivljenim ekranom. Desna ivica Note 4 Edge ekrana je zakrivljena i nudi nekoliko inovativnih opcija i načina korišćenja telefona.

Ovaj mali deo ekrana, širine koliko da može stati jedan vertikalni red ikonica, se može koristiti za startovanje poslednje korišćenih aplikacija, za prikazivanje obaveštenja, vremena i nekih vesti vezane za društvene mreže i slično. Taj zakrivljeni deo funkcioniše u saradnji sa celim ekranom tako da se neke notifikacije ili aplikacije mogu proširiti na ceo ekran direktno sa edge-a! Kada zaželite da vidite pristigla obaveštenja, edge će to prikazati dok će ostatak ekrana biti ugašen. To značajno štedi energiju i čuva bateriju telefona.

Za sada postoji ograničen broj mogućnosti edge-a ali se veruje da će Samsung i individualni programeri smisliti način da prošire horizont i načine Note 4 Egde još zanimljivijim. Android Talk je napravio jedan video koji ukratko pokazuje šta sve možete uraditi sa ovim modelom i kako edge funkcioniše. Pogledajte i sami procenite da li je doplata od 200e vredna za Note 4 Edge!