Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Xiaomi je tehnološki gigant koji prodaje čak i “SO White” električne brijače!

Xiaomi je tehnološki gigant koji prodaje čak i “SO White” električne brijače!

Xiaomi SO White ES03 je izuzetno povoljni električni brijač, otporan na vodu i sa autonomijom od jednog sata rada nakom punjenja. Evo gde ga možete kupiti po ceni od 2200 dinara!

Znamo odlično da obožavate Xiaomi telefone jer za svoju cenu obično ponude više od očekivanog. Veliki broj naših čitalaca su obožavaoci ovog brenda, a ako nas pitate, potpuno opravdano.

 



Nedavno smo pisali o nekim zanimljivostima vezano za Xiaomi i tu smo spomenuli da ova kompanija ne proizvodi samo pametne telefone već i neke druge proizvode kao što su fitnes narukvice.

>> Zanimljivosti vezano za Xiaomi kompaniju za koje verovatno niste znali! <<

U današnjem tekstu smo želeli da vam pišemo o još jednom, krajnje neočekivanom Xiaomi proizvodu, a to je električni brijač! Verovali ili ne, Xiaomi pravi vrlo povoljne i električne brijače koji uošte nisu loši.

Prema iskustvu brojnih korisnika, Xiaomi električni brijači su i više nego zadovoljavajući kada se u obzir uzme njihova cena. Prvi argument na koji se većina korisnika poziva je to da danas iole kvalitetniji set brijača košta između 2000 i 4000 dinara. Naravno, to nije električni brijač i taj set nema dodatak za takozvano “trimovanje” ili bolje reći šišanje brade. 

Xiaomi SO White, model “ES03”, košta 22$, što je proizvoljno rečeno, nekih 2200 dinara, a poseduje daleko više od običnog seta brijača. Naime, Xiaomi SO White električni brijač je na baterije koje se mogu napuniti putem USB kabla, ili preko prenosne baterije ili putem USB punjača. 



Zanimljivo je to da on nakon jednog punjenja, koje obično traje oko 90 min, Xiaomi SO White brijač može da izdrži do 60 minuta rada. Ta autonomija uopšte nije loša za jedan električni brijač ovog cenovnog ranga.

No, dobro je znati i to da Xiaomi SO White dolazi sa plastičnim poklopcem koji ide preko oštrica. To je zgodna zaštita ukoliko se često brijate jer se lakše stvalja tj. skida. A tu je i kruta futrola za one koje putuju.

Naravno, USB kabel za punjenje dolazi uz Xiaomi SO White električni brijač, ali bez punjača. Kabel je dužine od oko 30 cm. 



Što se samih oštrica tiče, one su prilagodljive licu i kružnog pita pa ih je zato Xiaomi okarakterisao kao “360 blades”. Dakle, sečiva su rotaciona. Xiaomi SO White ima 3 takva sečiva što bezbeđuje precizno brijanje, bez preskakanja.

Kao što smo u početku napomenuli, Xiaomi SO White električni brijač ima dodatak za šišanje brade koji mnogima može biti od koristi.



A što se održavanja samog uređaja tiče, tu nećete imati problema jer je Xiaomi SO White otporan na vodu. Dakle, dovoljno je provući sečiva kroz jači mlaz vode i brijač će biti čist.

U za kraj ćemo dodati da Xiaomi SO White ima ekrančić koji prikazuje procenat napunjenosti baterije. Isto tako, ovaj električni brijač ima sigurnosni sistem koji podrazumeva duži dodir od 3 sekunde na taster za uključivanje kako bi se uključio. Ovo je korisna funkcija jer sprečava povrede u slučaju da električni brijač dođe u dečije ruke.

Što se kupovine tiče, Xiaomi SO White možete kupiti preko cafago.com web shop-a, po ceni od 21.70$! Budući da je cena ispod 50€, troškove carine ne bi trebalo da snosite što u prevodu znači da ovaj brijač košta 2200 dinara!

Više informacija o karakteristikama Xioami SO White električnog brijača možete pogledati na priloženom linku, gde inače možete i ostvariti kupovinu:

>> Xiaomi SO White ES03 električni brijač <<

Ukoliko budete imali bilo kakva pitanja vezano za ostvarivanje kupovine, slobodno nam pišite a mi ćemo vam pomoći.

A u slučaju da do sada niste kupovali preko online shop-ova kao što je ovaj, evo teksta koji vam može biti od koristi:

>> Kako najbrže, najlakše i najpovoljnije doći do kartice kojom možete plaćati putem interneta? <<