Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Fragment je aplikacija koja će vaše fotke učiniti unikatnim! (VIDEO)

Fragment je aplikacija koja će vaše fotke učiniti unikatnim! (VIDEO)

Promenite stil uređavianja vaših fotografija i budite drugačiji od ostalih. Evo kako to da postignete!

Na Google Play prodavnici se mogu naći razne aplikacije za uređivanje odnosno “šminkanje” fotografija. Koliko su one dobre to zavisi od vas i od vaših potreba, međutim ne možete poreći da su sve slične. Sve te aplikacije uglavnom imaju sve zanimljive filtere i alatke za uređivanje koje će vam se sigurno dopasti, ali šta ako vam one dosade? Šta ako i dalje imate osećaj da može bolje?

 



"Fragment" je odgovor na sve vaše sumnje i dileme. Fotografije ipak mogu dobiti neki novi fazon uz pomoć ove aplikacije. Nije da Pixlr Effect, Retrica ili slično nisu dovoljno dobre aplikacije, već smatramo da bi fotografije prerađene preko njih u kombinaciji sa Fragment-om još više zablistale.

Fragment aplikacija je ustvari mala digitalna labalatorija u kojoj možete “skuvati” uzbudljive fotografije! Korisnički izgled je tako pametno osmišljen da se nećete zbuniti i pored svih tih naprednih opcija za preradu fotografija. Ako bi ste nas zamolili da opišemo Fragment u tri reči kao alatku, sve što bi smo rekli je “mali čarobni štapić!”

Opet kako vas ne bi uskratili opisa ove aplikacije reći ćemo vam da Fragment ima početni ekran koji nudi tri opcije: photo, camera i inspiration.

"Photo" je opcija gde odabirate fotografiju koji ćete sređivati, "camera" je opcija preko koje možete napraviti novu fotku i odmah je urediti i "inspiration" je opcija gde možete pregledati radove drugih korisnika koji vas mogu inspirisati za vaš rad.

Kada odaberete fotografiju koju želite da uređujete, Fragment vas prvo pita kojih će razmera fotografije biti pa tako imate izbor između: 1:1, 5:4, 3:2, 16:9 i već postojeća razmera fotografije. Nakon odabira razmere nalazite se za “radnim stolom”. Ispod fotografije imate četri alatke zadužene za manipulaciju fragmenta, a odmah ispod tih alatki je pomerajući panel sa raznim oblicima odnosno fragmentima. Pored toga što možete manipulisati fragmentima, vi možete isto to raditi i sa fotografijom. Dakle vrlo lako je možete zamutiti, uveličati, promeniti boju, posvetliti i slično. Zanimljivo je to što ove alatke za fotografiju možete iskoristiti za fragment dodirom na mali kružić na vrhu fotografije.



Ako ste nekada kao mali dobijali one igračkice durbine koje uz pomoć stakala sa sočivima izmenjuju sve što gledate kroz njih, onda možete naslutiti na koji način ova aplikacija uređuje fotografije. Sve u svemu ako ste umetnička duša, ako ste spretni sa digitalnim alatima, ako ste krativac i volite nova i unikatna dela, nemojte čekati već ovu aplikaciju preuzmite odmah!

Fragment možete preuzeti sa Google Play prodavnice ili direktno sa ovog LINKA po ceni od 0.99$. Sigurni smo da već pretpostavljate da mi imamo LINK preko koga možete ovu aplikaciju preuzeti besplatno. Upravu ste ali vas molimo ako imate mogućnosti da platite aplikaciju jer su programeri odnosno izdavači zaslužili svaki cent. Ukoliko oni imaju dovoljno naše podrške odnosno novca da nastave sa svojim radom onda ćemo sigurno od njih dobiti još vrhunskih aplikacija, zato ne oklevajte i uputite se u Google Play prodavnicu ili App Store i kupite Fragment. 

>> Android - Fragment <<

>> iOS - Fragment <<