Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako koristiti Android apliakcije na Windows 10 tablet ili desktop računaru?

Kako koristiti Android apliakcije na Windows 10 tablet ili desktop računaru?

Želite da pokrenete vaše omiljene Android aplikacije na Windows 10 tablet ili desktop računaru? Nema problema, tu je AMIDuOS!

Postavljanje i pokretanje Android aplikacija i AMIDuOS je veoma jednostavno. Preuzmete i instalirate alatku AMIDuOS i spremni ste za korišćenje svih Android aplikacija. Dakle bez previše komplikacija.

 



Za razliku od ostalih alatki, AMIDuOS pruža 100% Android iskustvo na Windows 10 tablet računaru ali i na Windows 8.1, Windows 8 i Windows 7. Shodno tome multidodir, gesture, kompas, GPS i slično radi bez ikakvog problema.

>> Kako igrati Android igrice na Windows računaru!? <<

Budući da AMIDuOS koristi virtuelnu tehnologiju koja nije slična DualOS načinu rada, vrlo lako možete da se prebacite sa Android aplikacije na neku Windows ili obe koristiti odjednom, bez zatvaranje jedne od njih. Možete čak kreirati skraćenice za Android aplikacije na Windows start panelu kako biste ih brže i lakše pokretali kada vam zatrebaju.

>> Kako instalirati Android na PC, Mac ili Linux računaru? (VIDEO) <<

AMIDuOS-ov način rada sadrži jednostavano deljenje podataka tako da nećete imati problema oko korišćenja već postojećih datoteka putem Android aplikacija na vašem Windows 10 računaru. Takođe, podrška za MicroSD je isto dostupna.

>> Kako instalirati Android aplikacije na Windows 10 Mobile uređaje? <<



AMIDuOS dolazi sa 30 dana probnog perioda gde kasnije imate mogućnost da kupite licencu za 10 dolara. Zahtevi AMIDuOS programa su:

  • x86 procesor
  • 32 ili 64 bitni Windows 7/8/8.1/10
  • OpenGL 3.0 ili iznad
  • 2 GB RAM-a
  • 2 GB slobodne ROM-a

Da podvučemo liniju. Instlacija je krajnje jednostavna pa samim tim nećemo praviti neko detaljno uputstvo, samo ćemo navesti neke korake koji vam mogu služiti kao orijentacija prilikom instalacije:

1. Preuzmite i intalirajte AMIDuOS sa priloženog linka:

>> AMIDuOS <<

2. Pokrenite AMIDuOS.



3. Ispratite navođenje koje će se pojaviti nakon prvog startovanja i postavite AMIDuOS po prvi put.

4. Da biste instalirali Google Play prodavnicu preuzmite datoteku sa priloženog linka:

>> GAPPS LolliPop <<

5. Kada preuzmete GAPS LolliPop datoteku, kliknite desnim klikom na nju i kliknite na “Apply to AMIDuOS” kako bi se Google Play prodavnica naknadno instalirala.



Retko ko ne zna šta je root u današnje vreme, bilo bi baš glupo da AMIDuOS ne može da se root-uje. Tačnije ovo je jedini “emulator”, da ga tako nazovemo, koji može da se root-uje i to u tri koraka:

1. Otvorite AMIDuOS Configuration Tools alatku i pristupite podešavanjima.

2. U okviru podešavanja jednostavno aktivirajte RootMode opciju.

3. Kako bi se one aplicirale neophodno je da restartujete AMIDuOS.