Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Evo jednog zabavnog načina da organizujete kabel punjača vašeg telefona!

Evo jednog zabavnog načina da organizujete kabel punjača vašeg telefona!

Evo kako da vaš radni sto uvek bude lepo organizovan. U nekoliko koraka napravite sebi "LEGO sistem" koji će organizovati vaše kablove i još mnogo toga.

LEGO kockice na veoma kreativan način zabavljaju naše najmilije. Oni uživaju u izgradnji njihovog sveta putem LEGO kockica i malo mašte. Deca često u tom svetu borave veliki deo svog detinjstva. Mi kao roditelji uvek volimo da posmatramo kako se naša deca zabaljaju i uživaju u svojim novim igračkama. Međutim, deca često vole da svoju radost podele sa nekim pa nas tako uvuku u svoj svet mašte.

 



Igrajući se tako, izrodila se ideja koja može pomoći mnogima koji imaju problem sa organizacijom kablova. Evo kako pomoću lego kockica i figura možete napraviti zanimljiv držač kablova:

Prvo što treba da uradite je da "ukradete" klincu LEGO figuricu i jedan duži LEGO blok. Zatim da uzmete samolepljivu traku sa obe strane i jedne makaze.

Zatim, premerite i izrežite samolepljivu traku prema LEGO bloku. Potrudite se da traka utone u LEGO blok kako bi se sve lepo držalo kasnije kada ga zalepite za neku površinu.

Kada lepo prilepite jednu stranu trake, odlepite drugu i pronađite vama zgodno mesto gde želite da vam kablovi budu pri ruci. Savetujemo ivicu radnog stola.



Zatim dobro pritisnite LEGO blok prema površini gde želite da ga montirate kako bi se sve lepo zalepilo.

Kada zalepite LEGO blok spremni ste za korišćenje zanimljivog LEGO pomagala.



Sledeće što treba da uradite je da uzmete LEGO figuricu i da na nju nakačite kabel.



Kablovi poput punjača za telefon, USB za povezivanje sa računarom i slično su uglavnom širine šake male figurice tako da nećete imati problem oko toga.

Naravno, niste uslovljeni da ovo koristite samo za kablove. Na vama je da potpalite maštu ili zatražite pomoć svog deteta. Nama se recimo ključevi često zagube pa smo se dosetili nečega što će nam pomoći da uvek znamo gde su.

Sve što nam je potrebno je jedan mali LEGO blok sa rupicom na sebi kako bismo ga povezali sa ključevima.

To je to! Kada stignete kući, na posao ili gde god da ste postavili ovaj “LEGO sistem organizovanja” samo jedan “klik” i ključevi su na svom mestu.

Nadamo se dam se dopala naša ideja? I da! Nemojte krasti LEGO kockice svom detetu, kupite im nove i zamolite ih da vam daju par starih. Naravno, ukoliko budete zaslužili. :)