Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Android M Developer Preview 2 je dostupan za preuzimanje!

Android M Developer Preview 2 je dostupan za preuzimanje!

Lepe vesti za one nestrpljive! Preuzmite nadogradnju Android M Developer Preview 2.

Prva verzija Android M operativnog sistema nam je donela uvid u neke od najznačajnijih promena kojima možemo da se nadamo u budućnosti. Već sada, mi smo u mogućnosti da preuzmemo nov paket koji podrazumeva mnoštvo noviteta i dorađivanja orginalne Android M verzije…

>> Google je zvanično predstavio novi Android M. Već ga danas možete preuzeti! <<



>> Evo kako izgleda Android M na telefonu! (VIDEO) <<

Android M Developer Preview 2 je dostupan za preuzimanje putem sistema za ažuriranja na telefonu. Dakle, ako kojim slučajem ne budete dobili notifikaciju za nadogradnju, u podešavanjima proverite ručno da li je ona dostupna. Google je najavio da će u naredna 3-4 dana pustiti svima nadogradnju. Nexus 5, Nexus 6 i Nexus 9 će dobiti verziju MPZ79M, dok će Nexus Player dobiti MPZ79N. Ukoliko do sada niste instalirali prvu verziju Android M Developer Preview OS-a, onda je neophodno da putem ADB-a flešujete Android M DP2. Na priloženom linku imate sve neophodne datoteke za flešovanje putem ADB-a:

>> Android M Developer Preview 2 ISO <<

Kako biste uspeli da instalirate Android M Developer Previev 2 ISO, iskoristite uputstvo koje smo napravili za Android M Developer Preview. Sve što je potrebno da uradite je da koristite Android M DP2 ISO datoteku umesto Android M DP ISO:

>> Kako instalirati novi Android M operativni sistem? (VIDEO) <<

Evo šta Google ima da kaže o prvoj nadogradnji koju je dobio Android M:

Android M Developer Preview 2 je postepeni napredak i nadogradnja Android M Developer Preview operativnog sistema koji je bio objavljen u maju 2015. Android DP2 sadrži mnoštvo unapređenja i zakrpa za greške koje su se nalazile širom cele platforme, a najviše za one greške koje su programeri prijavili u feedback-u i koje smo mi pratili putem eksternog sistema za praćenje grešaka.