Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako instalirati Huawei AppGallery na bilo koji Android telefon?

Kako instalirati Huawei AppGallery na bilo koji Android telefon?

Evo kako da instalirate Huawei App Gallery prodavnicu na bilo koji Android telefon i tako dobijete neke dodatne funkcije i opcije kod Huawei Healt ili AI Life aplikacija. 

Možda Huawei mobilni uređaji ne mogu da instaliraju Google Play prodavnicu, ali je zato je moguće suprotno. Bilo koji Android mobilni uređaj može da preuzme i instalira AppGallery. I to je izuzetno jednostavan postupak koji otvara vrata većini Huaweijevih aplikacija. Pogledajte kako.

 



Huawei je zbog američkih ograničenja odlučio da pojača mogućnosti svojih mobilnih servisa, prodavnice i aplikacije, orjentisanih oko AppGallery. A najbolja stvar je što nije ekskluzivan za Huawei telefone jer može da se instalira na većinu Android telefona.

To je moguće zahvaljujući Huaweijevoj usluzi pod nazivom HMS (Huawei Mobile Services), to je oblik framwoerk-a koji radi bez potrebe za određenim sistemskim slojem. Huawei AppGallery se može instalirati na većinu Android telefona, kao što smo rekli. Na primer, uspešno smo ga testirali na Samsung Galaxy Note 20 modelu. Proces je vrlo jednostavan, samo sledite korake.

Kako instalirati Huawei Mobile Services i Huawei AppGallery na bilo koji Android telefon?

  1. Preuzmite APK prodavnice sa zvanične veb stranice kompanije Huawei. 

  1. Instalirajte AppGallery, pokrenite ga i prihvatite dozvole.

  1. Zatim ćete morati da je ažurirate. Moraćete da odobrite AppGallery da može da instalira aplikacije.

  1. Kada ažurirate AppGallery, dobićete poruku da instalirate HMS Core, neophodan za rad prodavnice. Poslaće vas na Google Play Prodavnicu.



  1. Nakon što ažurirate AppGallery i HMS Core, sve će biti spremno za preuzimanje i instaliranje svih aplikacija koje Huawei-jeva prodavnica ima.

Proces instalacije i ažuriranja svih zavisnih modula je vođen od strane AppGallery-a, tako da samo trebate da instalirate originalni Huawei APK, a sve ostalo će ići glatko. Moći ćete da preuzmete aplikacije i koristite sve što Huawei nudi, uključujući njegove originalne aplikacije.

Ne morate da se registrujete sa Huawei nalogom da biste instalirali aplikacije iz prodavnice, mada je preporučljivo ako želite da pratite sve što koristite, posebno ako koristite nekoliko mobilnih telefona.