Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako instalirati novi OneUI 2.1 launcher na Samsung telefinima?

Kako instalirati novi OneUI 2.1 launcher na Samsung telefinima?

Evo kako da preuzmite i instalirate takozvani "Home Launcher" sa Samsung Galaxy S20 telefona, a koji je baziran na "OneUI 2.1" korisničkom izgledu.

Sa modelom Galaxy S20, Samsung je predstavio svoj novi korisnički interfejs OneUI 2.1. Ukoliko koristite neki od starijih modela Samsungovih telefona možete mu osvežiti izgled prateći sledeća uputstva.

 



Samsung je objavio tri vodeća uređaja za 2020. godinu: Galaxy S20, S20 Plus i S20 Ultra. S20 je najjeftiniji i ima najmanje funkcija, dok je S20 Ultra najskuplji sa najviše funkcija. Telefoni imaju neke razlike kada je reč o hardveru, ali su identične kada je reč o softveru. Dolaze sa najnovijim softverom OneUI 2.1 koji je zasnovan na Android 10 OS.

OneUI 2.1 dolazi sa brojnim izmenama i poboljšanjima u odnosu na stariji OneUI 2.0. Poseduje nove funkcije kao što su Quick Share, Music Share, Deep Sleeping Apps i nove animacije otiska prsta. Postoje novi modovi kamera kao što su Single Take, Pro Video i Night Hiperlapse. Druga značajna karakteristika je novi OneUI 2.1 Home Launcher (One UI Home v11.2.01.10).

Dok su drugi telefoni dobili ažuriranje firmvera OneUI 2.1, kao što su Galaxy Note 10, S10e, S10, S10 Plus, S9, aplikacija OneUI Home Launcher (One UI Home v11.2.01.10) dostupna je isključivo na Galaxy S20 uređajima. Na primer, Galaxy S10 koji radi na OneUI 2.1, ima One UI Home v11.2.01.09 APK verziju.

Galaxy S20 OneUI 2.1 launcher može biti instaliran na drugim Samsung telefonima koji već koriste OneUI korisnički izgled, a neki od tih telefona su Galaxy S10e, S10, S10 Plus, Note 10, Note 9, Note 8, S9 (Android 10), S8, S8+ (Android 9).  Galaxy S20 OneUI 2.1 Home Launcher APK možete preuzeti sa priloženih linkova:

>> Galaxy S20 OneUI 2.1 Home Launcher << 

>>Galaxy S20 One UI 2.1 Home Launcher (Alternativni link) <<

Preuzmite APK datoteku sa jedne od gornjih veza i prebacite je u internu memoriju telefona.



Kako instalirati OneUI 2.1 Launcher Samsung telefonim?

Napomena: APK datoteka je potpisana i verifikovana. To znači da ga je sigurno instalirati na telefon i zameniće vaš trenutni pokretački program.

1. Proverite da preuzeta datoteka nije oštećena. Ponekad se APK datoteke oštete ako ih preuzmete direktno sa telefona. Poželjno je da prvo preuzmite datoteku na svome računaru, a zatim je prebacite na telefon.

2. Na Vašem telefonu idite u My Files i pronađite APK datoteku. Kada je pronađete doditnite je kako biste je pokrenuli.



3. Telefon će Vas pitati da li želite da instalirate aplikaciju. Dodirnite na Install.

4. Telefon će pokrenuti proces instalacije novog pokretača. Nakon što je instalacija završena dodirnite na Done. Sada pritisnite taster za početnu stranu i bićete dočekani sa novim pokretačem OneUI 2.1.

Ako dobijete grešku pri raščlanjivanju prilikom pokušaja instalacije aplikacije, to znači da je datoteka oštećena. Ako vam se to dogodi, preuzmite datoteku na računaru umesto na telefonu. Zatim prebacite datoteku na telefon i pokušajte da instalirate aplikaciju još jednom.