Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Huawei Mate 30 Pro dostupan u Srbiji, a uz njega Freebuds 3 na poklon i premium garanciju!

Huawei Mate 30 Pro dostupan u Srbiji, a uz njega Freebuds 3 na poklon i premium garanciju!

Huawei Mate 30 Pro je od 26. januara zvanično dostupan za rezervacije u Huawei Experience Store, u Ušće Shopping Centru. Evo koja je njegova cena i šta dobijate sve uz njega na poklon!

Kupovinom Huawei Mate 30 Pro telefona dobijate posebnu “premium” garanciju od šest meseci na prednje ili zadnje staklo, ali i priliku da najnovije Huawei FreeBuds 3 bežične slušalice kupite po ceni od samo 1 dinar.

 



Huawei Mate 30 Pro donosi fantastične kamere, inovativan dizajn, bateriju neverovatnog kapaciteta i jedan od najjačih procesora na svetu. Sve to čini Huawei Mate 30 Prou ređajem koji je obeležio godinu za nama.

Inovacije su sastavni deo DNK kompanije Huawei, a kada je u pitanju najmoćniji predstavnik flagship porodice telefona, Huawei Mate 30 Pro, Huawei je još jednom dokazao zbog čega se nalazi među globalnim liderima u svetu tehnologije.

Najjači flagship do sada dolazi sa Android operativnim sistemom i Huawei Mobile Services, softverskom nadogradnjom samostalno razvijenom upravo u kompaniji Huawei.

Huawei Mobile Services (HMS) stvaraju potpuno novi oblik digitalnog životnog stila i korisnicima širom sveta nudi pametnije, brže i bolje neometano iskustvo digitalne veštačke inteligencije. Za svega nekoliko dana, u Huawei App Gallery biće dostupna 24 paketa mobilnih servisa.

>> Huawei je u Srbiji predstavio svoje nove uređaje na vrlo originalan način! (VIDEO) <<



Huawei Mobile Services nastavlja da gradi neometan AI ekosistem i neverovatno digitalno iskustvo korisnicima širom sveta. bHuawei Mate 30 Pro pokreće Kirin 990 čipset, koji je zaslužan za izuzetne performanse telefona pri obavljanju čak i najkomplikovanijih zadataka.

Huawei Mate 30 Pro dostupan je u boji “Silver Space”, a kada je sam dizajn, odnosno izgled telefona u pitanju, pored izuzetne metalik nijanse, najuočljiviji je inovativni dizajn četvorostruke kamere u obliku prstena, sa metalnim okvirom.

Ovaj flegšip poseduje “Huawei Horizon” ekran tj. ekran koji je naglo zakrivljen na bokovima, u cilju pružanja do sada neviđenog iskustva gledanja sadržaja od jedne do druge ivice ekrana. Telefon poseduje samo jedno dugme, a to je taster za uključivanje, odnosno isključivanje telefona.



Još jedna u nizu inovacija, uklanjanje tastera za pojačavanje i stišavanje, omogućila je korisnicima da sami odrede sa koje strane ekrana će se naći vizuelno „dugme“ za regulisanje tona telefona. Takođe, Huawei Mate 30 Pro poseduje “3D Face Unlock” i “In-Screen Fingerprint”, koji zajedno donose izuzetno visok stepen zaštite podataka.

Huawei Mate 30 Pro opremljen je sistemom četvorostrukih kamera sa Cine kamerom od 40MP, SuperSensing kamerom od 40MP, telefoto kamerom od 8MP i 3D kamerom za određivanje dubine polja. Ovaj sistem kamera donosi potpuno novo korisničko iskustvo kada je reč o fotografisanju i pravljenju video snmaka.

Veliki je broj razloga da požurite i istražite nove mogućnosti uz Huawei Mobile Services! Nezvanična informacija o ceni je da bi ona trebalo da bude 125000 dinara.