Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Da li Globaltel.rs stvarno nudi povoljne Xiaomi telefone?

Da li Globaltel.rs stvarno nudi povoljne Xiaomi telefone?

Sigurno se pitate da li Globaltel.rs pokušava da nas "navuče" da kupimo njihove Xiaomi Mi DualSIM telefone? Da li žele da nas navedu da mislimo da je ponuda povoljna, a da ona zapravo nije? Proverili smo kako stvari stoje za vas. Pogledajte...

Nedavno se na Globaltel.rs sajtu pojavila ponuda novih Xiaomi telefona, ali samo DualSIM modela. U jednom od posta na njihovoj Facebook strani su napisali sledeće: “Iskoristi svoju šansu! Poruči nove MI dual sim telefone sa godinu dana interneta, bez ugovorne obaveze!!

 



Zanimljivo, zar ne? Prosto da pomisliš kako je sve prevara. “Ali… Opet to nije Facebook strana nekog butika, već ozbiljnog mrežnog provajdera” mnogi pomisle i kliknu na link. I nađu se zatečeni jer je sve onako kako je u postu zapisano. Globaltel stvarno nudi Xiaomi Mi telefone bez ugovorene obaveze i stvarno poklanja internet, ali ne neograničen naravno.

Naime, radi se o klasičnoj online prodaji telefona uz koje poklanjaju svoje SIM kartice sa 4 GB interneta. Internet se može iskoristiti u roku od 30 dana, a obnavlja se svakog meseca i sve tako narednih godinu dana od dana aktiviranja kartice.

Ideja im je očigledna: sakupljanje baze korisnika. Pretpostavljamo da su napravili “deal” sa Handy radnjama kako bi sve ovo uspešno sproveli, ali nismo sigurni. Napominjemo, nismo sigurni i to nije zvanična informacija. Probaćemo da ih kontaktiramo i proverimo ko daje garanciju na uređaje. Mada, cena uređaja je identična onoj koja je u Handy radnjama što nas je i navelo na zaključak da sarađuju.

Mada to nije ni bitno jer vi stvarno dobijate odlične telefone po realnoj ceni, uz 4 GB interneta na godinu dana, potpuno besplatno i bez ugovorene obaveze. Ono što je trik ovde je što telefoni nisu povoljniji, već imaju realnu cenu. Vidimo na sajtu da će postojati opcija kupovine telefona na 3, 6 i 12 rata, ali ne znamo na koji način i kada će to postati dostupno. Poređenja radi, cena Xiaomi Mi A1 telefona u Handy i Gigatron radnjama je 28500 dinara i 28000 dinara. U Globaltelu je cena takođe 28500 dinara. Dakle, nema prevare, nema laži.

Globaltel.rs trenutno ima u ponudi sledeće Xiaomi telefone:

- Redmi 5

- Redmi 5A



- Redmi 5 Plus

- Mi A1

- Mi Mix 2S



Takođe, trebalo bi i sjajni Xiaomi Mi Mix 2S da postane dostupan za kupovinu kod njih. Više o tom sjajnom telefonu pogledajte na priloženom linku:

>> Xiaomi predstavio sjajni Mi Mix 2S! (VIDEO) <<



Xiaomi Redmi 5A, Redmi 5, Redmi 5 Plus i Mi A1 su super telefoni. Naravno, Xiaomi Mi A1 i Mi Mix 2, koji tek treba da postane dostupan, su najbolji izbor. No, i ostali modeli su odlično u odnosu na konkurenciju. Na priloženom linku pročitajte kakvi su ustvari Xiaomi Redmi 5 i 5 Plus telefoni:

>> Predstavljeni Redmi 5 i Redmi 5 Plus! Imaju 18:9 ekran i strašno nisku cenu! <<

Čak smo Redmi 5A i Redmi 5 model uvrstili u našu listu najboljih kineskih telefona za 2018 godinu u sopstvenom cenovnom rangu. Pogledajte video:

Ako pratite naš portal, onda znate koliko simpatija imamo prema Xiaomi Mi A1 modelu! Ipak se radi o prvom Xiaomi telefoni koji ima čist korisnički izgled, dakle bez MIUI, i koji će među prvima dobiti nadogradnju na najnoviji Android jer je deo Google-ovg "Android One" programa. Više o Xiaomi Mi A1 telefonu saznajte na priloženom linku:

>> Zvanično lansiran Xiaomi Mi A1 sa čistim Android-om. Odličan telefon! <<

Međutim, moguće je kupiti telefon na rate putem kredita, putem kartice (ukoliko je kreditna, onda je kupovina moguća takođe na rate) ili putem pouzeća, kada paket stigne na adresu brzom poštom. Naravno, kada plaćate pouzećem, rate nisu opcija.

Ako nas pitate, ovo je sjajna ponuda! Ne zato što ćete teleofon kupiti jeftinije, već zato što imate finu količinu interneta potpuno besplatno u narednih godinu dana koji možete koristiti uz svoju primarnu karticu jer su ti Xiaomi Mi telefoni koje oni nude zapravo DualSIM pa možete koristiti karticu koju već imate, plus ovu novu sa internetom koji dobijate uz telefon.

Telefone možete poručiti putem priloženog linka:

>> Globaltel.rs - Izaberi svoj novi Xiaomi <<