Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Procureo video Galaxy A8+ telefona koji otkriva dizajn i karakteristike! (VIDEO)

Procureo video Galaxy A8+ telefona koji otkriva dizajn i karakteristike! (VIDEO)

Procureo “Hands-On” video Galaxy A8+ (2018) telefona koji tek treba biti zvanično lansiran. Evo kako on izgleda i koje su mu karakteristike.

Galaxy A8 je zapažen u “Hands+On” videu. Govori se kako je video zabeležen u Bangladešu. U tom videu se jasno vidi da Galaxy A8+ poseduje takozvani “infinity” ekran što je zapravo ekran koji se prostire od ivice do ivice telefona. Takože se primećuje čitač otiska prstiju, pozicioniran na poleđini telefona. Tu su i dve selfie kamere, kao i “always-on” softverski taster za početni ekran.

 



Kao što vidite, sve ukazuje na to da će Samsung telefoni srednje kalse postati bogatiji za nekoliko karakteristika koje odlikuju premium uređaje. Inače, tvorac videa je iskoristio priliku da nam pokaže kako izgleda i sam korisnički izgled Android-a koji pokreće telefon.

Prema onome što u videu možemo videti, zadnje kamere Galaxy A8+ telefona su prilično dobre. Obe kamere, i prednja, i zadnja, imaju senzor koji beleži fotografije rezolucije 16 MPx. No, sekundarna selfie kamera je rezolucije 8 MPx i kako se govori, omogući će kreiranje zamagnjene pozadine pre samog okidanja - “Live Fokus”.

Otkrivene su i specifikacije telefona. Evo šta znamo o njima:

Ekran: 6 Inča. FullHD+ rezolucije (2220*1080).

Čipset: Exynos 7885. procesor sa 2 jezgra takta 2.2 GHZ i 6 jezgra takta 1.6 GHz.

RAM: 6 GB.



Interna memorija: 64 GB.

Baterija: 3.600 mAh.

Konekcija: USB Tip C

IP sertifikat: IP 68 - Otporan na vodu i prašinu.



U odnosu na prethodne Galaxy A telefone, RAM memorija je prilično unapređena, kao i interna memorija. Za sada nemamo informacije da li će biti dostupni sitniji Galaxy A modeli, pored ovog giganta, ali ono što znamo je da će postojati Galaxy A8 (ne A8+) koji će verovatno imati kraću dijagonalu ekrana.