Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

IKEA je lansirala iOS i Android emotikone (VIDEO)

IKEA je lansirala iOS i Android emotikone (VIDEO)

Emotikoni su bitan deo naše svakodnevnice, da li mislite da IKEA emotikoni imaju šanse kod vas?

Mi smo sigurni da ako ste tražili emotikone za svoj telefon niste pomislili “Hmmm, pitam se jel IKEA ima neke?”. Ako ste to pomislili onda vam svaka čast. Naime IKEA je objavila video klip gde predstavlja emotikone za iOS i Android platformu. Aplikacija korisnicima donosi gomilu raznih emotikona koji su prilagođeni današnjici. Ako ste u čudu i razmišljate o tome da je IKEA sada deo totalno novog ekosistema totalno ste upravu, i mi smo malo iznenađeni. Sa druge strane ovo je jedan odličan marketinški trik jer su svi emotikoni koji se mogu naći u okviru ove aplikacije povezani sa IKEA ponudom nameštaja, kućnih aparata i ostalo.

Kako se u video klipu prestavlja, IKEA je lansirala ovu tastaturu sa parolom “unapredite vaš odnos sa partnerom”. Švedska firma primećuje da “svi muškarci i žene imaju poteškoće oko komunikacije” i nagoveštavaju da su emotikoni alatka koja je osmišljena da “osigura svu ljubav i razumevanje u vašem domu



Loša vest je da IKEA emotikoni nisu baš zgodni za korišćenje. Kako bi ste poslali emotikon morate prvo ući u aplikaciju IKEA emotikoni, zatim izabrati emotikon pa onda na “podeli” (eng. share) sistem izabrati aplikaciju preko koje želite da ga pošaljete. Opet nemojte se mnogo obazirati na naše mišljenje već je i sami probajte jer je besplatno možete preuzeti sa priloženih linkova:

>> Android - IKEA Emoticons <<

>> iOS - IKEA Emoticons <<

Takođe, IKEA je jednom prilikom napravila parodičan video za svoj novi katalog, preporučujemo vam najtoplije da ga pogledate OVDE jer ćete se sigurno lepo zabaviti.