Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

7 zanimljivih vidžeta za vaš Android uređaj!

7 zanimljivih vidžeta za vaš Android uređaj!

Pripremili smo listu najzanimljivijih vidžeta za koje smatramo da su izuzetno korisni i da će vam olakšati rad na telefonu. Pogledajte naš izbor, verujemo da ćete pronaći barem jedan koji će vam se dopasti!

Ako imate telefon velike dijagonale ili tablet uređaj, onda bi bio pravi propust da ne koristite vidžete. Opet nije lako pronaći koristan vidžet koji ujedno ima lep dizajn. Vidžeti pomažu oko mnogih stvari a nekada mogu štedeti i bateriju i vreme. Mi smo za danas pripremili nekoliko vidžeta za koje mislimo da će vam se dopasti. Evo koji su to:

 



Evernote vidžet

Svetski najpoplarnija aplikacija za hvatanje beleški, Evernote, je sada postala mnogo jednostavnija za korišćenje zahvaljujući novim preplepim zvaničnim vidžetom. Možete izabrati da li želite da vam se vidžet prikazuje kao lista, preuveličati ga da bude mali vidžet ili preko celog ekrana.

Preko novog Evernote vidžeta u mogućnosti ste da direktno sa njega kreirate belešku, uhvatite screenshot i zabeležite audio belešku. Koristeći veliki Evernot vidžet imate više mogućnosti pa samim tim možete pretraživati beleške odmah iz vidžeta. Da bi ste došli do Evernote vidžeta neophodno je da instalirate aplikaciju Evernote.

Evernote vidžet možete preuzeti sa priloženog linka:

>> Evernote <<

Battery HD vidžet

Da li ste vi osoba koja voli da tačno zna gde ide svaki miliamper? Ako jeste onda smatramo da će vam vidžet u okviru aplikacije Battery HD biti vige neko koristan. Aplikacija sama po sebi ima dosta kvaliteta među kojima se ubraja i kvalitetan vidžet. Vidžet ilustruje AAA bateriju sa procentom napunjenosti baterije telefona.



>> Kako sačuvati bateriju na Android uređaju!? <<

Battery HD vidžet možete da preuveličavate po vašoj želji i rotirate ga kako bi ste starnicu na početnom ekranu prilagodili baš po vašem ukusu. Dodirom da Battery vižet pristupate aplikaciji gde možete da pogledate detaljnije informacije o potrošnji baterije i trenutnoj napunjenosti.7

Battery HD vidžet možete preuzeti sa priloženog linka:

>> Battery HD <<



Slider vidžet

Ako do sada niste instalirali ovaj vidžet onda definitivno niste dobro informisani o pravim Android slatkišima. Radi se o vidžetu koji vam omogućava da podešavate vrednost raznih opcija pomoću prevlačenja tastera preko skale. To zapravo nije ništa novo ali način na koji je sve to spakovano je fenomenalan. U mogućnosti ste da u svega dva dodira pomoću slajdera kontrilišete: osvetljenje ekrana, sve tonove telefona koji se izlistavaju u četri individualna slajdera i slično. Ovaj vidžet vam daje gomilu mogućnosti a sve ide u jednom malom paketu. Vidžet možete da prilagođavate po vašem ukusu tako da se lako može koristiti i na manjim dijagonalama.

Slider vidžet možete preuzeti sa priloženog vižeta:



>> Slider <<

Torch - Tiny Flashlight vidžet

Ovaj vidžet nudi nekoliko različitih opcija koje su vezane za osvetljenje zamračenih prostora u vašem okruženju pomoću blistavo svetlog ekrana vašeg telefona ili LED blica. Ovo je odličan vidžet koji će vam pomoći da u svega nekoliko sekundi aktvirite LED blic ili da podesite ekran vašeg telefona da svetli jarko belo ukoliko nema LED blic. Ne samo to, u mogućnosti ste da aktivirate simulaciju svetlosnog signala za pomoć u sitacijama poplave. Ne samo to, ovaj vidžet vam može poslužiti ako želite da koristite morsov kod komunikacije.

Ako se nekada nađete u diskoteci ili u nekoj ogromnoj gužvi, samo podignite telefon pritisnite taster i on će početi da emituje jaku ljubičastu boju. Dakle radi se o aplikaciji i vidžetu koja jako malo memorije zauzima dok sa druge strane ima gomilu korisnih funkcija,.

Torch - Tiny Flashlight vidžet možete preuzeti sa priloženog linka:

>> Torch - Tiny Flashlight <<

DachClock vidžet

Ovaj vižet prikazuje krucijalne informacije za produktivan rad sa telefonom. On lepo funkcioniše i na početnom ekranu i na zakljulčanom. Informacije koje on prikazuje su vezane za: alarm, email, datum, vreme, vremenska prognoza, propušteni pozivi, nepročitane SMS poruke, kalendar. Super je to što ovaj vidžet podržava ekstenzije koje možete preuzeti sa Google Play prodavnice. Dopada nam se šta sve DashClock može i naše iskustvo sa ovim vižetom je fenomenalno i svima bi smo ga preporučili.

Ovaj vidžet je skorije dobio ogromnu nadogradnju o kojoj smo mi pisali. Pročitajte OVDE šta je sada novo i kako možete da preuzmete novi BETA DashClock vidžet.

DachClock vidžet možete preuzeti sa priloženog linka:

>> DachClock <<

Zooper vidžet

Ova aplikacija nudi nekoliko vidžeta koji se mogu duboko modifikovati i prilagođavati. Informacije koje Zooper donosi pomoću svojih raznolikih vidžeta se mogu prikazati na tonu razliitih načina, a opcije koje sadrže vidžeti su skoro beskrajne. Ovo iključuje informacije o: bateriji, vremenu, temperaturi uređaja, kalendar, merač internet protoka, propušteni pozivi i još mnogo, mnogo toga. Zooper je dizajniran sa tom namerom da efikasnost prikazivanja krucijalnih informacija bude na nakvišem niovu. Mi ovde govorimo o besplatnoj verziji ali postoji i premium verzija koja ne sadrži reklame i koja je kompatabilna i usko sinhronizovana sa Buzz Lanucher temom.

Zooper vidžet možete preuzeti sa priloženog linka:

>> Zooper <<

1Weather vidžet

1Weather vidžet sadrži paletu vidžeta koji su bazirani na prikazivanju vremenskih uslova, ali Tabbed 1Weather je najbolji od svih vidžeta koji se nalaze na listi. On prikazuje vremenske uslove sa lepo dizajniram ikonicama i pruža dovoljno informacija koje potkrepljuju sve potrebe i znatiželju korisnika ovog vižeta.

>> Najbolje Android aplikacije za vremensku prognozu! <<

Imamo utisak da retko ko zaželi da dodirne vidžet radi detaljnijih informacija jer sve neophodne uvek budu prikazane. Ovaj vižet ima plaćenu verziju koja isključuje reklame. Kupovinom plaćene verzije ujedno i podrćavate programera i pružate mu mogućnost da nastavi sa svojim radovima.

1Weather vidžet možete preuzeti sa priloženog linka:

>> 1Weather <<