Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

OGYouTube je unapređena YouTube aplikacija!

OGYouTube je unapređena YouTube aplikacija!

Evo gde da preuzmete ovu odličnu YouTube aplikaciju, kako da je instalirate i kako da je koristite! 

Mi smo često pisali uputstva koja govore kako se preuzima pesma ili video sa YouTube sajta na telefon. Po reakciji naših čitaoca, odnosno vas, slobodno možemo reći da su ta uputsva bila korisna. Međutim, krajnje je vreme da sada malo govorimo o nekim odličnim aplikacijama koje unapređuju YouTube iskustvo.

 



>> Kako skinuti pesmu sa YouTube na telefon? (VIDEO) <<

>> Kako preuzeti klipove ili muziku sa YouTube-a na pametnom telefonu! (VIDEO) <<

Budući da se u našim uputstvima pominju razne aplikacije za preuzimanje sadržaja sa YouTube-a, sada imamo taj momenat gde možemo da nastavimo celu priču sa nekom novom i boljom, a za neke već dobro poznatom aplikacijom.

>> Kako preuzeti pesmu ili video sa YouTube sajta bez aplikacije? (VIDEO) <<

>> TOP 3 aplikacija za preuzimanje sadržaja sa YouTube sajta. <<

Kako se na zvaničnom sajtu OGMods.net navodi “OGYouTube je modifikovana YouTube aplikacija sa mnoštvo funkcija kao što su pregled videa u zasebnom, plutajućem prozoru (eng. popup) ili preuzimanje video sadržaja.



>> Kako u pozadini slušati muziku sa YouTube aplikacije na Android telefonu! <<

Iako smo potpuno zadovoljni sa “TubeMate” aplikacijom i “YouTube Background Playback” modulom, morali smo da probamo OGYouTube. Prva stvar koja nas je iznenadila je korisnički izgled. Dopada nam se to što ništa nije izmenjeno pa tako OGYouTube izgleda identično kao i zvanična YouTube aplikacja, samo sa nekoliko tastera više.

Zašto je to dobro? Mnogi koji do sada nisu koristili ni jednu alternativnu YouTube aplikaciju ne žele da menjaju svoju rutinu već samo žele nekoliko dodatnih funkcija poput onih koju OGYouTube nudi. Takođe, neke opcije, filteri i efekti koji se javljaju prilikom kačenja video zapisa putem YouTube-a se takođe nalaze u okviru OGYouTube aplikacije što joj daje dodatan plus.

Naravno, dodaćemo da je preslušavanje sadržaja u pozadini putem OGYouTube aplikacije barem dva puta fluidnije u odnosu na “YouTube Background Playback” modul. Konkretno, kada se telefon prebaci u stanje sna tj. zakuča, dok OGYouTube radi, sadržaj koji se reproduktuje u tom momentu ne zastane ni na delić sekunde. Sa druge strane, “YouTube Background Playback” modulu je potrebno barem dve sekunde kako bi nakon zaključavanja telefona nastavio sa reproduktovanjem sadržaja.



Pregled sadržaja u zasebnom, plutajućem prozoru takođe radi fluidno i bez grešaka, a ova “popup” funkcija nekada zna da bude itekako korisna.

Kako instalirati OGYouTube

1. Pre nego što bilo šta započnete obrišite ili onemogućite standardnu YouTube apliakciju. Ukoliko ne možete da je obrišete verovatno ćete morati prvo da obrišete nadogradnje pa tek onda da je onemogućite.



2. Zatim kada to obavite, sa priloženog linka preuzmite OGYouTube APK na memoriju svog telefona:

>> OGYouTube <<

>> OGYouTuve | Nova verzija | Alternativni link <<

3. Ako do sada nikada niste instalirali APK sa memorije svog telefona, onda na priloženom linku imate detaljno uputstvo kako da to uradite i instalirate OGYouTube.apk:

>> Kako instalirati APK datoteku na Android uređaju? <<

4. Pretpostavljamo da ste do sada uspeli da instalirate OGYouTube. Ako jeste, onda ćete u fioci sa aplikacijama imati ikonicu identičnu onoj YouTube ikonici samo ovaj put sa nazivom “OGYouTube”.

Kako koristiti OGYouTube apliakciju

*Napomena

Nekim korisnicima se dešava da ne mogu da se prijave na svoj YouTube nalog u okviru OGYouTube aplikacije. U tom slučaju, kako biste mogli da koristite OGYouTube potrebno je da obrišete podatke. Evo kako da to uradite:

1. Pristupite podešavanjima telefona pa kategoriji “Apliakcije”.

2. Pri vrhu ekrana imaćete tri isečka/naslova, potrebno je da dodirnete na “Sve”.

3. Na priloženoj listi aplikacija ispod naslova “Sve” pronađite aplikaciju “OGYouTube” i pristupite joj.

4. Na kraju, ispod tastera “Prinudno zaustavi” i “Deinstaliraj” imate taster “Obriši podatke” koji je vi treba da dodirnete.

5. Nakon brisanja podataka ponovo startujte aplikaciju i preskočite onaj korak gde treba da se prijavite. Jednostavno dodirnite na taster “Otkaži”.

Dakle, korišćenje OGYouTube aplikacije je isto kao i korišćenje standardne YouTube aplikacije. U daljem tekstu ćemo vas uputiti kako da preuzmete video, kako da ga pregledate u zasebnom, plutajućem prozoru i kako da ga preslušavate u pozadini dok koristite neku drugu aplikaciju ili dok je telefon zaključan.

Kako preuzeti video pomoću OGYouTube aplikacije

1. Pronađite i pristupite video zapisu koji želite da preuzmite i sačekajte da se učitaju informacije o njemu.

2. Odmah ispod tastera za sviđanje, nesviđanje i deljenje će se nalaziti taster “Preuzimanja” na koji treba da dodirnete.

3. Kada dodirnete na njega pojaviće vam se prozorčić gde možete da odaberete format preuzimanja. Imate veliki izbor formata i rezolucije. Ukoliko želite da preuzmete pesmu izaberite “Preuzeti kao MP3”. Za video uvek predlažemo najveću moguću rezoluciju uz MP4 format.

4. Kada izaberete format u mogućnosti ste da birate kvalitet audio zapisa. Takođe uvek preporučujemo da se odlučite za “Visok”.

5. Kada odaberete format i kvalitet audio zapisa, ispod tih opcija imaćete informaciju o veličini datoteke koja će se preuzeti i taster “Preuzimanja”. Dodirnite na njega kako biste započeli preuzimanje.

6. Kada preuzimanje bude započeto u notifikacionom panelu pojaviće se obaveštenje o preuzimanju. Ukoliko dodirnete na njega prebacićete se u zasebnu aplikaciju “Preuzimanje” koja ide uz OGYouTube aplikaciju.

Tu možete da pratite sva vaša preuzimanja što znači da u istom momentu možete preuzimati koliko god video zapisa ili pesama god vi želeli.

Kako gledati video u zasebnom, plutajućem prozoru

1. Pronađite i pristupite video zapisu koji želite da pregledate i sačekajte da se učita.

2. U desnom donjem delu videa koji pregledate imate taster u obliku dva mala kvadrata koji treba da dodirnete.

3. Dodirom na taj taster, video koji pregledate će se izdvojiti i pojaviti u zasebnom plutajućem prozoru na početnom ekranu.

4. Dok se video reproduktuje u zasebnom prozoru vi ste u mogućnosti da obavljate bilo koje druge aktivnosti.

Kako preslušavati video u pozadini dok nešto radite na telefonu ili dok je telefon zaključan

1. Pronađite i pristupite video zapisu koji želite da pregledate i sačekajte da se učita.

2. Jednostavno pritisnite taster za početni ekran ukoliko želite da koristite neku drugu aplikaciju dok se pesma ili video u pozadini reproduktuje

3. Ili pritisnite taster za zaključavanje ukoliko želite da vam se pesma ili video reproduktuje dok je telefon zaključan.