Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Aplikacija za slikanje sa HTC Desire Eye modela se upravo našla na Google Play prodavnici!

Aplikacija za slikanje sa HTC Desire Eye modela se upravo našla na Google Play prodavnici!

Ako ste pročitali našu recenziju odnosno test telefona HTC Desire Eye onda znate da je u pitanju Sefi telefon sa inzvarednom aplikacijom za slikanje. Od sada HTC Camera aplikaciju je možete imati i na svom telefonu!

HTC je izbacio na Google Play plodavnici aplikaciju za slikanje koja se nalazi na modelu Desire Eye. To je potez koji će oduševiti sve one koji žele da se prebace na Sense 6 bez nadogradnje Androida! Naravno, ne mogu svi telefoni koristiti sve opcije koja HTC Camera pruža na Desire Eye modelu ali u zavisnosti od telefona koji posedujete svakako ćete naći nešto internesantno.

Ova aplikacija je prvi put pretstavljena upravo na modelu Desire Eye. Ona uključuje modove za slikanje “Split Capture” koji koristeći obe kamere fotografiše u istom trenutku. Još jedan od modova je i “Crop Me In” koji pravi fotografije načinjene sa obe kamere samo u ovom slučaju u odnosu na “Split Capture” prednja kamera iseče pozadinu osobe koja slika.



HTC je još od pretstavljanja modela One M8 mnogo svojih sistemskih aplikacija izdvojio i prepustio svima da ih preuzmu na Google Play prodavnici. A najskorije su HTC Weather, HTC Lock Screen & HTC Scribble.

Ako niste do sada pogledali kakav je HTC Desire Eye savetujemo vas da OVDE pročitate recenziju koja govori o tome šta je to što ga izdvaja od ostalih modela.

*Aplikacije koje smo naveli možete preuzeti klikom na njihovo ime.