Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako koristiti popularne Crying, Disney, Baby i ostale filtere?

Kako koristiti popularne Crying, Disney, Baby i ostale filtere?

Evo kako da nađete i koristite popularne Crying, Disney, Cartoon, Baby i ostale filtere koji se vrte na Instagram Reel, TitkTok i YouTube Shorts platformama.

Ako ste korisnik popularnih društvenih mreža, onda ste sigurno barem jednom do sada videli fotografije ili video zapise sa onim smešnim i zabavnim filterima kao što su tužno lice, babyface ili lice iz animiranog crtaća.

 Sigurno ste poželeli da probate neki od tih filtera ali nikako niste mogli da ih pronađete? Zar ne? To je zato što se najbolji filteri uvek prvo nađu na Snapchat-u.

To je platforma koja je pre svih današnjih popularnih društvenih mreža izmislila “Story” koncept i filtere lica. Mi smo već jednom pisali o Snapchat aplikaciji pa ako želite više da saznate, pogledajte priloženi članak:

>> Šta je Snapchat i kako se koristi? (VIDEO) <<

Kako pronaći popularne filtere lica na Snapchat-u?

1. Pokrenite Snapchat aplikaciju i prijavite se na svoj nalog.2. Dodirnite na “smiley” ikonu koja se nalazi odmah pored tastera za okidanje fotografije ili videa.

3. Zatim dodirnite na “Explore” taster o donjem desnom uglu ekrana.4. U panelu za pretragu jednostavno unesite naziv vašeg filtera. Recimo “Disney” ili “Crying” i prikazaće vam se lista filtera sa tom tematikom.

5. Ako sa druge strane želite da istražite filtere koji su u trendu, onda dodirnite na isečak “Trending”. Tu će vam se izlistati trenutno najpopularniji filteri.6. Jednom kada se odlučite za filter, dodirnite na njega i započnite video snimanje ili okinite fotografiej. 

7. I na kraju, kako biste okinutu fotografiju ili video zapis mogli da podelite na drugim društvenim mrežama, samo dodirnite na “Save” taster u donjem levom uglu ekrana.

Ostalu proceduru znate. Pokrenite Instagram, TikTok ili YouTube preko tih društvenih mreža podelite video sa memorije telefona tj. video koji ste prethodno napravili koristeći Snapchat aplikaciju.