Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Frost je zamena za zvaničnu Facebook aplikaciju sa mogućnošću temiranja!

Frost je zamena za zvaničnu Facebook aplikaciju sa mogućnošću temiranja!

Frost je praktično alternativa za Facebook aplikaciju. Moguće promeniti temu Frost aplikacije, a i otvorenog je koda.

Verovatno znate da je zvanična Facebook aplkacija veliki “proždirač” baterije telefona i njegovih performansi. Mnogi zbog toga pribegavaju alternativnim aplikacijama kojih ima stvarno mnogo. Mi smo u nekoliko navrata pisali o njima

 



Međutim, danas želimo da vam predstavimo Frost aplikaciju koju je moguće temirati prema svom ukusu jer je otvorenog koda. Naravno, aplikacija je bazira na vebu (eng. web warpper), te se na taj način i prikazuje Facebook platforma.

Uz Frost za Facebook je lakše promeniti nalog. U svega par dodira je moguće prebaciti se na neki od Facebook naloga na koji ste se prijavili na Frost za Facebook. Bez obzira na to koji je nalog trenutno u fazi korišćenja, obaveštenja će pristizati za sve prijavljene naloge.

Takođe, otvaranje eksternih linkova će teći znatno brže uz Frost za Facebook jer se bazirano na vebu.

Kao što smo na početku rekli, moguće je promeniti temu Frost za Facebook aplikacije. Oduvek smo želeli tu slobodu da možemo da prilagodimo izgled Android operativnog sistema, a zahvljujući Google, to smo i dobili. Sada se ta potreba proširila na Facebook platformu te nije ni čudo što alternativne Facebook aplikacije nude mogućnost temiranja. Mnogi to obično rade koristeći Substratum aplikaciju. Međutim, sa Frost za Facebook aplikacijom to je daleko lakši posao u odnosu na Substratum što je veliki plus.



O ostalim prednostima Frost za Facebook aplikacije možete pročitati u postu koji se nalazi na XDA-developers.com forumu. Imate dve varijante što se samog preuzimanja aplikacije tiče:

- Da postanete tester i preuzmete BETA varijantu koja donosi najnovije funkcije, ali nekada može biti nestabilna.

- Da preuzmete potpuno stabilnu verziju sa Google Play prodavnice.

Kada instalirate aplikaciju, biće potrebno dodeliti neke dozvole nakon čega ćete moći da je koristite.