Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Google Fit je vaš fitnes trener!

Google Fit je vaš fitnes trener!

Da li ste nezadovoljni svojom fizičkom aktivnošću a želite da budete aktivni? Stalno Vam se dešava da sebi govorite "sutra ću" a kad vreme dođe vi zaboravite? Evo rešenja za Vas!

Google Fit je aplikacija koja na nekoliko pametnih načina podstiče korisnika na fizičku aktivnost. U Aplikaciji korisnik može podesiti ciljeve koje želi da postigne u obliku pređenih koraka ili vremena provedeno trčanjem tekućeg dana. Recimo sat vremena trčanja svaki dan. Ukoliko zaboravi tu je alarm koji će ga podsetiti. Nakon izvesnog korišćenja Google Fit aplikacije, korisnik će početi da dobija predloge tj. nove ciljeve zasnovane na učinku ciljeva koje je korisnik prethodno ispunio ili pokušao da ispuni. Takođe napredak u svakom trenutku možete pratiti preko telefona, tableta ili web adresi Google Fit

>> Najbolje fitnes aplikacije! <<

Google Fit se može povezati sa svim fitnes uređajima koji rade na Android Wear platformi. Takođe Google fit može prikupiti informacije sa Strava, Runtastic, Runkeeper i Noom Coach uređaja radi boljeg uvida u statistiku. Google Fit radi pomoću senzora koje pametan telefon poseduje. Među glavnima su GPS, kompas i internet naravno. Da bi radio neophodan je Android 4 ili iznad.

>> Najbolje, potpuno besplatne aplikacije za dijetu! <<

>> Kako pratiti rad srca na bilo kom Android pametnom telefonu? <<

Korisnički izgled odnosno interfejs je suptilan i veoma jednostavan za korišćenje. Imate opcije za dodavanje ciljeva, dodavanje težine, podešavanje i pomoć. U podešavanju možete dodati dnevni cilj, uneti osnovne informacije koje se odnose na visinu i težinu korisnika, takođe nakon nekog vremena možete pregledati istoriju kretanja težine. Zatim su tu i jedinice koje možete podesiti za prikazianje, pa umesto centimetra možete izabrati stope i inčeve. Naravno tu je u opcija koja omogućava prikupljanje podataka i čuvanje na Google nalogu. I na kraju opcija koja dozvoljava aplikaciji da korisnika obaveštava o neispunjenom cilju kao i mogućnost da se isključe obaveštenja koja reproduktuju zvuk. Tačnije, na taj način bi Google Fit obavestio korisnika pokazavši u notifikacionom baru obaveštenje bez reprodukcije zvuka.