Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Instagram je sada mnogo efikasniji nego ranije!

Instagram je sada mnogo efikasniji nego ranije!

Uskoro će svi Android korisnici Instagram-a imatu tu mogućnost da koriste znatno bržu i efikasniju verziju Instagram aplikacije.

Nekada, kada putujete, kada prisustvujete i izveštavate o nekom događaju ili ako ste jednostavno u žurbi, mnogi koraci do kačenja fotografije na Instagram mogu biti čitava večnost. Izgleda da su ljudi koji rade u ovom gigantu oslušnuli potrebe svojih korisnika pa su shodno tome nedavno objavili novu verziju Instagram aplikacije sa nekoliko sitnih ali krucajalnih promena. Android Instagram apliakcija sada ima novu stranicu za uređivanje gde možete da obavite sve osnovne stvari pre postovanja fotografije.

>> Kako napraviti najbolje kolaž fotografije za Instagram ili Facebook!? << 



Brza stranica za uređivanje, kako ja korisnici nazivaju, je učinila sve jednostavnije i brže. Korisnici su u mogućnosti da izaberu filter prevlačenjem na desno po fotografiji, a prevlačenjem preko fotografije na levo se dolazi do nekih drugih opcija. Ispod fotografije su one klasične opcije za odabir lokacije, dodavanej teksta i odabir društvenih mreža na kojim će se takođe podeliti fotografija.

Screen-Shot-2015-07-27-at-3.34.45-PM

Ipak, za one koji žele naprednije uređivanje fotografije putem Instagram aplikacije, postoji taster “Edit” preko kog se stiže do svih opcija i funkcija za uređivanje fotografije. Dakle, za promenu veličine fotografije, promenu osvetljenja, boje i slično treba dodirnuti na taster “Edit”. Dosta Android korisnika svoje fotografije urede putem drugih aplikacija gde kasnije samo žele da ih podele na Instagram-u. Možda je to razlog novoj stranici za brzo uređivanje.

>> Kako zumirati fotografije na Instagram-u? <<

Nova aplikacija je dostupna samo za pojedine korisnika, zato treba imati strpljenja i sačekati update da se pojavi na Google Play prodavnici.