Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako podesiti zvaničnu YouTube aplikaciju da radi u pozadini?

Kako podesiti zvaničnu YouTube aplikaciju da radi u pozadini?

Evo kako da modifikujete YouTube aplikaciju tako da možete da slušate muziku u pozadini!

Postoji mnogo aplikacija koje omogućavaju korisnicima da preslušavaju, preuzimaju i još mnogo što šta sa YouTube.com sajta. Mi smo u više navrata pisali o tim aplikacijama, ali one mahom zahtevaju instaliran Xposed Installer na uređaju kako bi radile. To je za mnoge prepreka jer na Android 6 Marshamllow i Android 7 Nougat verzijama nije lako osposobiti Xposed Instaler, za pojedine modele telefona to nije ni moguće.

 >> Kako u pozadini slušati muziku sa YouTube aplikacije na Android telefonu! <<

>> OGYouTube je unapređena YouTube aplikacija! <<

>> Kako u pozadini slušati muziku sa YouTube sajta na iPhone uređajima? <<

Rešenje onda leži, ili u trikovima o kojim smo takođe pisali, a koji ne zahtevaju nikakvu modifikaciju ili root, ili u modifikovanoj YouTube aplikaciji! Programer Master_T je prilagodio zvaničnu YouTube aplikaciju tako da ona radi čak i kada izađemo iz nje tj. u pozadini ili kada zaključamo telefon.

Istina, da biste koristili modifikovanu YouTube aplikaciju potrebno je da imate root-ovan telefon. Ako do sada niste root-ovali svoj Android uređaj, na ovom LINKU imate detaljno uputstvo za to. U slučaju da ipak ne želite da odradite root, onda savetujemo da probate ove trikove:

>> Kako slušati muziku sa YouTub-a na Android telefonu dok koristite neku drugu aplikaciju? <<

>> Kako slušati muziku sa YouTube-a dok je telefon zaključan!? (BEZ ROOT-a) <<>> Evo još jednog super načina da slušate muziku preko YouTube apliakcije sa ugašenim ekranom! (VIDEO) <<

Ako čitate ovu rečenicu, to onda znači da imate root-ovan uređaj ili da ste ga već root-ovali, zar ne? Super ako je tako! Drago nam je da ste raspoloženi za malo modifikovanja. Evo šta prvo treba da preuzmete:

>> ES File Explorer Pro <<

Zatim preuzmite unapred modifikovanu YouTube aplikaciju koja odgovara arhitekturi vašeg čipseta:- Za ARM uređaje | 32-bitna aplikacija

- Za ARM64 uređaje | 64-bitna aplikacija

- Za x86 uređaje | Za uređaje sa 32-bitnim AMD ili Intel procesorima- Za x86_64 uređaje | Za uređaje sa 32-bitnim AMD ili Intel procesorima

Eventualne novije verzije vremenom možete pronaći na ovom LINKU.

Kako podesiti da se YouTube snimci ili pesme reproduktuju u pozadini?

1. Izbrišite originalnu YouTube aplikaciju sa vašeg Android uređaja.

2. U slučaju da je YouTube aplikacija dolazi kao preinstalirana na vašem Android uređaju, na ovom LINKU imate uputstvo kako da je izbrišete.

3. Sada kada ste izbrisali originalnu YouTube aplikaciju sa svog telefona, onda ponovo pokrenite telefon.

4. Instalirajte ES File Explorer Pro koji ste prethodno preuzeli.

5. Pokrenite ES File Explorer Pro i premestite prethodno preuzetu modifikovanu YouTube aplikaciju u fasciklu “/system/app”

6. Zatim dugim dodirom na modifikovanu YouTube aplikaciju aktivrajte padajući panel i dodirnite na opciju “Properties”

7. U novootvorenom prozoru, u produžetku naslova “Permissions“, dodirnite na taster “Change”.

8. Po dodiru na “Change” pojaviće se novi prozor sa opcijama za štikliranje. U produžetku naslova “Owner” štiklirajte sve kockice. Za “Group” i “Other” štiklirajte samo prvu tj. “Read only” kockicu.

9. Restartujte vaš Android uređaj kako bi promene bile primenjene.

10. Čim se uređaj uključi, nova, modifikovana YouTube aplikacija bi trebalo da se nađe u fioci sa aplikacijama. Pokrenite je i uživajte u preslušavanju muzike dok je vaš Android uređaj zaključan, dok je ekran telefona isključen ili dok koristite neku drugu aplikaciju.