Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako slušati muziku sa YouTube-a dok je telefon zaključan!? [Mozzila Firefox]

Kako slušati muziku sa YouTube-a dok je telefon zaključan!? [Mozzila Firefox]

Slušati muziku sa YouTube-a dok je telefon zaključan nije izvodljivo jednostavnim dodirom na taster za zaključavanje telefona. Što? Pa, tada se YouTube pauzira… Nije da Google nije uspeo da zaobiđe taj problem ali postoji valjan razlog zbog čega se to dešava. Evo zašto i kako da to zaobiđete!

Taj, uslovno rečeno, nedostatak postoji kako bi se napravila razlika između besplatnog korišćenja YouTube usluga i one koja se plaća. Naime, svaki YouTube pretplatnik nema problem sa tim, kao ni sa reklamama.

 U okviru pretplate, korisnik ima beneficije koje podrazumevaju preslušavanje sadržaja dok je telefon zaključan ili dok se koristi neka druga aplikacija. Isto tako, reklame “magično” nestanu.

*Za korisnike iPhone-a

>> Kako u pozadini slušati muziku sa YouTube sajta na iPhone uređajima? <<

*Za korisnike sa root-ovanim Anroid uređajima-naša preporuka

>> Kako u pozadini slušati muziku sa YouTube aplikacije na Android telefonu! <<

U početku se na Google Play prodavnici mogla naći po neka aplikacija koja bi to rešavala potpuno automatski. No, nakon kratkog veka života, te aplikacije bi bivale uklonjene zbog narušavanja pravila pa su mnogi korisnici razočarani zbog toga. Shodno tome, rešili smo da napravimo uputstvo koje će vam pomoći da preslušavate muziku sa YouTube-a dok je telefon zaključan ili dok koristite neku drugu aplikaciju. Ako koristite Google Crhome internet pregledač, onda imamo uputstvo i za tu proceduru:

>> Kako u pozadini telefona slušati muziku sa YouTube-a? [Google Chrome] <<

Mozzila Firefox

1. Sa priloženog linka preuzmite i instalirajte besplatni Mozilla Firefox internet pregledač na vaš Android uređaj.>> Mozilla Firefox Browser <<

2. Otvorite Mozilla Firefox i putem njega pristupite YouTube sajtu.

3. Kada se YouTube sajt prikaže, dodirnite na “tri tačkice” taster za dodatne opcije i odaberite  “Zahtevaj sajt za računar” (eng. request desktop site).4. Zatim kada se YouTube sajt ponovo prikaže, pomoću njegovog panela za pretragu pronađite sadržaj koji želite, dodirnite da se reproduktuje i na kraju jednostavno pritisnite taster za početni ekran ili taster za zaključavanje telefona.

>> TOP 3 aplikacija za preuzimanje sadržaja sa YouTube sajta. <<

>> OGYouTube je unapređena YouTube aplikacija! <<

>> Kako preuzeti klipove ili muziku sa YouTube-a na pametnom telefonu! (VIDEO) <<

>> Kako skinuti pesmu sa YouTube na telefon? (VIDEO) <<

>> Kako preuzeti pesmu ili video sa YouTube sajta bez aplikacije? (VIDEO) <<