Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako instalirati novi YouTube sa “material design” izgledom?

Kako instalirati novi YouTube sa “material design” izgledom?

Nemojte čekati novi YouTube ni sekund više, pogledajte kako da ga odmah instalirate!

Google je obelodanio još jednu svoju aplikaciju koja je poprimila material design izgled. Ovaj put radi se o najpopularnijoj Google aplikaciji, YouTube. Dok su sve ostale aplikacije poput Google Maps, Earth, Chrome, Messenger i Google Now Launcher dobile material design, YouTube je bio izostavljen. Ne čudi nas to jer je u pitanju aplikacija koju koristi veliki broj ljudi pa se zato Google zadržao sa YouTube-om kako bi svoj posao odradio najbolje moguće. Međutim, konačno je aplikacija dostupna za preuzimanje.

Aplikaciju možete ažurirati preko Google Play prodavnice, a ukoliko ažuriranje još nije dostupno novu YouTube 6.0.11 aplikaciju možete preuzeti sa ovog LINKA.Glavne promene su “material design” izgled što smo mogli i da očekujemo, međutim postoje promene koje nisu vezane samo za izgled. Naime, neke informacije vezane za video klip su drugačije raspoređene, profilne ikonice su sada okrugle i podešavanje aplikacije je drugačije.

Da bi ste ručno instalirali YouTube 6.0.11 neophodno je prvo da preuzmete aplikaciju na svom telefonu, zatim da aktivirate “nepoznate izvore” u podešavanju svog telefona, pa da započnete instalaciju dodirom na preuzetu datoteku.

Pogledajte kako aplikacija izgleda na ovom video klipu: