Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Preuzmite Honor Magic 2 temu, žive i obične pozadine?

Preuzmite Honor Magic 2 temu, žive i obične pozadine?

Evo gde da preuzmete 10 različitih tema sa Honor Magic 2 telefona, zajednosa 19 pozadina, kako živih tako i onih statičnih. 

Honor Magic 2 je privukao dosta pažnje kada je ozvaničen, početkom meseca, te nas ne čudi što je on i dalje u centru pažnje. Slobodno možemo reći da je Honor Magic 2 impresivan, kako po pitanju hardwera, tako i po pitanju softwera.

 



Naravno, njegov klizni mehanizam je svakako zanimljiv. On je tu kako bi se rešio notch, odnosno kako bi udobio određene senzore i prednju kameru. Međutim, uz sjajan hardwer dolazi i vrlo zanimljiv softwer koji je baziran na Android 9 Pie operativnom sistemu.

>> Predstavljen Honor Magic 2 sa kliznim mehanizmom i 6 kamera! (VIDEO) <<

Ako se sećate, pisali smo o tome da Honor Magic 2 dolazi sa novim Yoyo digitalnim asistentom koji je podržan veštačkom inteligencijom. Njega programeri još nisu uspeli da portuju (pitanje je i da li su želeli), ali preinstalirane pozadine, kako statične, tako i žive, su ipak “iskopali”. Pored pozadina, programeri su uspeli da portuju temu koja se može instalirati na svim EMUI telefonima.

Statične pozadine

to se statičnih pozadina tiče, njih ima 19 i dolaze u rezoluciji 2160*2340. Možete ih preuzeti sa priloženog linka:

>> Honor Magic 2 - Pozadine <<

Žive pozadine



Žive pozadine sa Honor Magic 2 se mogu instalirati na bilo koji telefon zahvaljujući programeru “linuxt”. On ih je portovao u APK formatu, tako da se mogu instalirati na uobičajen način, sa memoprije telefona. Možete ih preuzeti sa priloženog linka:

>> Honor Magic 2 - Žive pozadine <<

Teme

Naravno, 10 različitih tema sa Honor Magic 2 telefona se mogu instalirati i koristiti samo na EMUI telefonima. Da budemo precizniji, Honor Magic 2 teme se mogu instalirati telefonima sa EMUI 8 i EMUI 9, bilo da ih pokreće Android 8 Oreo ili Android 9 Pie. Možete ih preuzeti sa priloženog linka:

>> Honor Magic 2 - Teme <<



Kada je reč o instaliranju ovih tema, proces je sledeći:

1. Raspakujte preuzetu datoteku sa temama.

2. Datoteke formata “.hwt” prebacite u fasciklu “/Themes” koja se nalazi u EMUI telefonu.



3. Pokrenite “Themes” aplikaciju na telefonu.

4. Dodirnite na “Costumize” i odaberite temu koja vam odgovara.