Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Predstavljen Honor Magic 2 sa kliznim mehanizmom i 6 kamera! (VIDEO)

Predstavljen Honor Magic 2 sa kliznim mehanizmom i 6 kamera! (VIDEO)

Honor Magic 2 je još jedan telefon u nizu sa kliznim mehanizmom, vrhunksim karakteristikama, prostranim ekranom, ali i sa 6 kamera!

Kao što je ranije “notch” bio trend (nažalost i dalje je trend), tako sada imamo novi trend koji podrazumeva telefone sa kliznim mehanizom. Što se nas tiče, to je svakako bolje od notch-a. Nije možda najbolje rešenje, ali je ipak “manje zlo”.

 



No, Honor Magic 2 je poseban na mnogo načina. Taj klizni mehanizam je tu kako bi se ekran prostirao do samih rubova telefona. Samim tim, odnos ekrana i prednje površine Honor Magic 2 telefona je neverovatnih 100%.  

Naime, Honor Magic 2 ima AMOLED ekran, dijagonale 6.4 inča, ispod kog se krije optički čitač otiska prstiju. A ako malu više ispod ekrana, onda možemo pronaći najnoviji čipset kompanije Huawei: Kirin 980. Za sada je ovo najmoćniji čipset na tržištu, sa 7 nm arhitekturom.

Ako u obzir uzmemo činjenicu da je ovo druga generacija legendarnog Honor Magic telefona koji je inicijalno lansiran kao prvi AI telefon Honor linije, onda nas neće čuditi to što on dolazi sa unapređenim digitalnim asistentom čiji rad je uveliko oslonjen na veštačku inteligenciju. Ovaj digitalni asisten ima i svoje ime, a glasi “Yoyo.”



Dakle, pored novog AI digitalnog asistenta, najnovijeg Kirin 980 čipseta, sjajnom odnosu ekrana i prednje površine telefona, dolazi nam i postavka kamera 3*3! To u suštini znači da Magic 2 ima tri zadnje i tri prednje kamere što je ukupno šest!

Zadnja postavka podrazumeva primarni senzor od 16 MPx, potom monohromatski senzor od 24 MPx i još jedan senzor rezolucije 16 MPx sa širokougaonim objektivom.

Prednja postavka kamera malo drugačija pa tako Magic 2 ima primarni selfie senzor, rezolucije 16 MPx kojem društvo prave još dve kamere rezolucije 2 MPx. Osim prednjih kamera, “slajder” krije i IR senzor koji služi za skeniranje lica.



Što se tiče ostalih karakteristika Honor Magic 2 teleofna, njh možete pogledati na priloženom linku:

>> Huawei Honor Magic 2 - karakteristike i cene <<

Nije li ovo fantastičan telefon? Pored svih navedenih karakteristika Honor Magic 2 uspeva da zadrži vrlo uzbudljiv dizajn i kvalitetnu izradu. A što se cene tiče, ona nije previsoka. Naravno, cena zavisi od varijante Magic 2 telefona, kreću se ovako:

- 6 GB RAM | 128 GB ROM | 545$

- 8 GB RAM | 128 GB ROM | 620$



- 8 GB RAM | 256 GB ROM | 890$

- 8 GB RAM | 512 GB ROM | Grafinski sistem hlađenja | 835$

Honor Magic 2 će već dostupan za poručivanje, dok će se isporuka vršiti od 6. novembra. Što se grafinske varijacije Honor Magic 2 tiče, njegova isporuka će se vršiti u decembru mesecu.