Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako slati SMS poruke sa računara?

Kako slati SMS poruke sa računara?

Kuckanje poruka ili čitanje poruka dok radite je jako nezgodan posao a morate ga obaviti. Zar nije lakše da sve to odradite sa računara? Evo kako!

Kuckanje SMS poruka sa računara je oduvek bilo poželjno. Od kako je iOS i Android zaživeo to je proces u 3 koraka. Sve što trebate da uradite jeste da odaberete dobru aplikaciju koja će to omogućiti. Jedna od njih je MightyText.

 MightyText podržava slanje SMS poruka direktno sa gmail servisa, obaveštava korisnika na računaru o dolazećim pozivima, obaveštava o statusu baterije i poseduje "PowerView"  koji olakšava pregled pristiglih i poslatih poruka. MightyText garantuje da sve informacije koje prikupi njihova aplikacija neće završiti u tuđe ruke.

Dakle postavka se vrši instaliranjem aplikacije na telefonu i na Google Chrome internet pregledaču. Na Android telefonu u Google prodavnici nađite i instalirajte MightyText i isto to učinite preko Chrome Web prodavnice.

Zatim se prijavite pomoću istog mejla kako bi se telefon i računar sinhronizovali. Eto to je sve što se tiče pripreme za rad. Da bi ste došli do dijaloga neophodno je da u gornjem desnom uglu locirate ikonicu u obliku oblačića sa slovom M u sredini.Kada kliknete na nju izlistaće se niz opcija koje možete koristiti.

  • Stratuj MighyText (Launch MightyText)
  • Kreiraj novu SMS poruku (Compose New)
  • Otvorite ovu stranicu na telefonu (Open This Page On Phone)
  • Pošaljite stranicu putem SMS poruke (Text This Page)

>> Najboljih 5 aplikacija za dopisivanje <<

>> Kako da koristite Android telefon dok ste u inostranstvu? <<Kao što sam naziv opcija govori to i dobijate kada kliknete na njih. Recimo kada startujete MightyText otvara se stranica preko koje možete pregledati sve pristigle i poslate poruke u "PowerView" modu, slati poruke i pregledati imenik telefona. A ako kliknete na "kreiraj novu SMS poruku" onda izađe "PopOut" prozor preko kog možete poslati poruku.

Kao što i sami možete videti ovo je potpuno besplatna aplikacija koja omogućava slanje SMS poruka preko računara na veoma stilizovan i jednostavan način! Na marketu možete naći i aplikacije DeskSMS, Pushbullet i sl. koje takođe završavaju posao ali je ova definitivno najbolja kada se sagledaju okolnosti! Nemojte mnogo razmišljati nego je probajte i ocenite je prema iskustvu koje steknete pri korišćenju.>> Preuzmite novu Google Messenger aplikaciju za SMS dopisivanje! <<

>> Google Messenger aplikacija za SMS dopisivanje je upravo dobila podršku za GIF fotke! <<

>> Kako blokirati neželjene pozive i poruke na pametnom telefonu? (VIDEO) <<