Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Lockdown PRO zaključava sve što poželite!

Lockdown PRO zaključava sve što poželite!

Ako želite da zaključate galeriju, facebook, poruke, podešavanje ili bilo koju aplikaciju na Androidu onda tražite Lockdown PRO. Trenutno najbolja aplikacija tog tipa, a vi pogledajte što!

Lockdown Pro je sada potpuno besplatna aplikacija koju možete preuzeti sa marketa. Eto započinjemo tekst tako jer je to retkost da toliko opcija dobijete besplatno. Iz AppsPlus.Mobi nam dolazi Lockdonw Pro sa izuzetno dobro organizovanim korisničkim izgledom obzirom da ima gomilu opcija.

 Idealno je rešenje ako želite da zaključate neku aplikaciju, a pogotovo ako želite da niko ne zna da ste je uopšte zaključali. Kako? Eto, umesto da zatraži od vas šifru ili šablon on pokaže da je aplikacija prestala sa radom što je lažna informacija kako bi ste dužim dodirom na ok došli do prozora gde se unosi šablon ili šifra.

.

Jako diskretna "bravica" može se reći. Ali to je samo jedna od pregršt predivnih opcija. Čak i oni koji nemaju šta da sakriju odnosno zaključaju ili smatraju da im to oduzima vreme mogu koristiti ovu aplikaciju iz predostrožnosti. Ono što ih navlači na LockDown Pro je opcija koja omogućava pristup svim aplikacijama bez šablona ili lozinke kada ste prijavljeni na unapred određene WiFi pristupne tačke ili GPS lokacije. To omogućava da na poslu povećate bezbednost tj. privatnost vaših aplikacija, a recimo kada ste kući možete podesiti da telefon radi sa punim pristupom bez zatraživanja šablona ili šifre.

Ne samo to, tu je još interesantnih opcija a Vi pogledajte koje su to u video prezentaciji  XDA developers tima.