Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Najbolji kontakt vidzeti za Android telefone?

Najbolji kontakt vidzeti za Android telefone?

Evo koji su najbolji vidžeti koji će vam pomoći da podesite omiljene kontakte na početni ekran i tako ubrzate komunikaciju sa njima. 

Jasno nam je da današnji pametni telefoni više služe za fotkanje, gledanje TikTok ili YouTube videa ili prelistavanje društvenih mreža nego za dopisivanje ili pozivanje. Međutim, verovali ili ne, postoje i dalje osobe koje svoj telefon najviše koriste kako bi komunicirali sa ostalima.

 



Danas ćemo govoriti o kontakt vidžetima koji olakšavaju i ubrzavaju dopisivanje i pozivanje. Pomoću vidžeta o kojim ćemo danas pisati možete lako da pronađete kontakt kojem želite da pišete ili da pozovete. Možete direktno na početni ekran da podesite najčešće pozivane kontakte ili podesite skraćenicu za aplikaciju putem koje ćete se obratiti željenom kontaktu.

Contact Widget

Na Google Play prodavnici možete besplatno preuzeti aplikaciju koja se naziva “Contact Widget”. Ona vam omogućava da postavite vidzet sa više ili sa samo jednim kontaktom. Preko tog vidzeta možete napraviti poziv, poslati SMS poruku ili se dopisivati putem neke druge aplikacije kao što je WhatsApp.

Vižet možete preuveličati, a možete i odabrati koje će vam opcije biti na raspolaganju. To znači da možete podesiti listu odabranih kontakata ili samo jedan kontakt sa opcijama za pozivanje ili dopisivanje. 

Speed Dial Widget

U pitanju je vidžet koji vam omogućava da brzinski pozove željeni kontakt. Dakle, namenjen je samo za pozivanje. Ovo super za one koji često pozivaju skoro iste kontakte.

Menadžeri koji su u čestoj telefonskoj komunikaciji sa svojim zaposlenima će svakako pronaći ovaj vidžet vrlo korisnim. Ovaj vidžet je takođe odličan za kreiranje liste kontakata za hitne pozive.



Speed Dial Widget je besplatna aplikacija koju možete preuzeti sa Google Play prodavnice.

Veer Contact Widget

SMS dopisivanje često nije u fokusu kod mnogih vlasnika pametnih telefona. Češće se koriste neke druge aplikacije za internet dopisivanje ili dopisivanje. Samim tim, postoji Veer Contact Widget aplikacija koja vam omogućava da postavite vidžet sa kontaktom i skraćenicama ka aplikacijama za dopisivanje i pozivanje kao što su WhatsApp, Viber, Facebook Messenger, Gmail i slično.

Dakle, sami birate aplikaciju čija će se skraćenica koristiti u okviru kontakt vidžeta za dopisivanje ili pozivanje. Isto tako, možete podesiti dimenzije vidžeta baš kako vama odgovara. 



Veer Contact Widget je besplatna aplikacija koju možete preuzeti sa Google Play prodavnice.

To bi bilo to! Radi se o vrlo korisnim contact vidžetima koji vam omogućavaju da maksimalno ubrzate dopisivanje ili pozivanje na telefonu. Sve pomenute vidžet aplikacija su besplatne i već sada ih možete preuzeti sa Google Play prodavnice.