Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Preuzmite novi ES File Explorer v.4 odmah! Ovo je jedna od najboljih aplikacija za manipulaciju datoteka na telefonu!

Preuzmite novi ES File Explorer v.4 odmah! Ovo je jedna od najboljih aplikacija za manipulaciju datoteka na telefonu!

Nova ES File Explorer aplikacija je dostupna za preuzimanje! Obzirom da kasni za naš region mi vam prilažemo link sa kojeg je odmah možete preuzeti. Evo koje promene možete očekivati.

Menadžeri datoteka su neophodni iako ih ne koristimo stalno. Sa vremena na vreme se svima dogodi da ih čeka generalka po pitanju organizacije datoteka. Tada je “ES File Explorer” idealna aplikacija za to. Lepe vesti su nam stigle ovih dana i želimo da ih podelimo sa vama. Dobri stari ES File Explorer je nedavno dobio nadogradnju koja podrazumeva zakrpe koje se odnose na rad aplikacije. Takođe, nova nadogradnja je donela i nov izgled aplikacije pa tako sada ES File Explorer ima “Material Design” izgled koji je uz dodir dizajnera Matias Duarte dobio novu dimenziju.

Korisnički izgled aplikacije je sada dobio jedan čist pregled i perspektivu u odnosu na raniji natrpani korisnički izgled. Crni i sivi tonovi su sada zamenjeni belim i plavim, a plutajući taster za dodatnim opcijama je sada smešten sa desne strane ekrana, pri vrhu. Takođe, sve opcije koje su se ranije nalazile na donjem panelu su sada smeštene na vrhu ekrana u okviru naslovnog panela.



Dakle, poslednja nadogradnja je ES File Explorer podigla na verziju 4.0 što govori da tehnički nije previše nadograđena koliko je estetski. Kao što smo spomenuli, uz estetske promene tu su i zakrpe koje rešavaju neke greške i koje poboljšavaju performanse aplikacije.

Budući da kod nas nova nadogradnja još nije dostupna za preuzimanje na Google Play prodavnici, na priloženom linku je možete preuzeti u APK formatu:

>> ES File Explorer 4.0 BETA <<

U slučaju da ne znate kako se instalira aplikacija (APK) sa memorije telefona, na priloženom linku imate detaljno uputstvo:

>> Kako instalirati APK datoteku na Android uređaju? <<