Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

SimCity BuildIt je sada dostupan za preuzimanje svima!

SimCity BuildIt je sada dostupan za preuzimanje svima!

Volite igricie koje simuliraju izgradnju grada, održavanja događaja u njemu, održavanja stanovništva ili jednostavno volite da budete tvorac nove civilizacije? SimCity BuildIt je onda prava igrica za vas, a od sada je dostupna i na Android uređajima!

Iz kompanije EA nam stiže SimCity BuildIt, tačnije on je u Kanadi dostupan već mesec dana za određene korisnike Android platforme. U novembru je debitovala u Kanadi, a sada je već možete preuzeti i na vaš telefon!

Baš kao popularna verzija za računare, i ova za Android ima cilj da vas natera da budete pametan graditelj gradova koji se kasnije pretvore u metropole. Naravno cela igra se sastoji od zadataka i zahteva koje stanovništvo grada ima. Vremenom kada multplayer bude omogućen moći ćete da svojim prijateljima, koji takođe igraju ovu igricu, sklapate trgovinske ugovore. Igrica je prilagođena za ekrane na dodir tako ćete morati da se naviknete na zumiranje, rotiranje i kretanje kroz 3D svet! Srećom SimCity BuildIt je dostupan za igru bez internet konekcije što nas dodatno raduje jer nismo time ograničeni. A kako igra ne bi izgubila pravu draž na Android verziji SimCity BuildIt-a nisu deaktivirane prirodne nepogode tako da se lako može desiti da svedočite uništenju sopstvenog remek dela.

Igrica je besplatna za preuzimanje i igranje, ali nudi i nekoliko dodatnih opcija koje se plaćaju. Iskreno, neće biti potrebe da investirate novac kako vi se zabavili ovom igricom i iskoristili njen pun potencijal. Preuzmite igricu direktno sa priloženog LINKA:

>> SimCity BuildIt <<