Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

SquareHome 2 će vaš telefon transformisati i Windows 10 uređaj! (VIDEO)

SquareHome 2 će vaš telefon transformisati i Windows 10 uređaj! (VIDEO)

SquareHome 2 je aplikacija koja menja temu vašeg Android telefon tako da on izgleda kao Widnows 10 telefon. 

Na Google Play prodavnici postoji mnogo aplikacija tj. launcher-a koji tvrde da mogu da transformišu korisnički izgled Android telefona tako da on izgleda kao Windows 10 uređaj. Međutim, retko koja od tih aplikacija to stvarno mogu da urade na takav način da korisnik bude oduševljen.

 



Primera radi, Launcher 10 je jedna od onih aplikacija koja se izdvaja iz mase. Ona uspeva u velikoj meri da imitira korisnički izgled Windows 10 uređaja. No, SquareHome 2 aplikacija to može da uradi temeljnije. Uz pomoć brojnih opcija i funkcija, korisnik može skoro svaki aspekt korisničkog izgleda da prilagodi prema svojim preferencama.

>> Microsoft je napravio Android launcher idealan za Windows 10 korisnike! (VIDEO) <<

Jedina "kvaka" u celoj priči je što postoji premium i besplatna varijanta aplikacije. Premium varijanta doduše dolazi sa 14 dana probnog perioda, nakon čega je potrebno platiti licencu. Prema iskustvima ostalih korisnika ove aplikacije, vredi kupiti premium verziju jer ona ima neke vrlo zanimljive funkcije i opcije koje celo to korisničko iskustvo podiže na viši nivo.

SquareHome 2 aplikacija ima preko milion preuzimanja na Google Play prodavnici, sa ocenom 4.6, što je prilično dobro. Poslednji komentari korisnika su vrlo pozitivni. Evo šta oni misle o aplikaciji:

Najveći problem kod launcher-a koji pokušavaju da imitiraju Windows 10 mobile korisničko iskustvo su “žive pločice” tj. live tiles. Na Windows 10 platformi te pločice menjaju svoj izgled na osnovu informacija same aplikacije. Primera radi, Facebook aplikacija, odnosno živa pločica, će menja fotografije ili prikazuje postove koji su imali nedavnu interakciju.

To je vrlo teško postići na Android platformi kroz jedan launcher. Međutim, SquareHome 2 je zahvaljujući vidžetima uspeo za određene aplikacije da izimitira tu posebnu funkciju Windows 10 platforme.



Nije sve u izgledu! SquareHome 2 ima pregršt drugih funkcija i opcija koje se odnose na samu funkcionalnost! Naše mišljenje je da ova aplikacija ima najbolji spoj estetike i funkcionalnosti kada je reč o Windows 10 launcherima za Andoroid.

>> SquareHome 2 <<

Evo jednog videa koji detaljno prikazuje mogućnosti SquareHome 2 launcher-a: