Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Lumia Selfie je mala aplikacija ogromnih mogućnosti!

Lumia Selfie je mala aplikacija ogromnih mogućnosti!

Preuzmite potpuno besplatnu aplikaciju koja će vaše fotke ulepšati na jedan orginalan način! 

Lumia Selfie za Windows Phone uređaje je besplatna aplikacija, ekskluzivno dostupna za Lumia telefone je dizajnirana da pomogne korisnicima u nameri da naprave orginalne selfi fotke!

Lumia Selfie praktično menja aplikaciju Glam Me koju većina Lumia uređaja ima. Zanimljivo je to da Lumia Selfie ide preinstalirana na Lumia 730 i 735 telefonima, što ne znači da je drugi Lumia uređaji ne mogu preuzeti sa Windows Phone prodavnice i to besplatno. Ukoliko je već imate, ne zaboravite da proverite da li je neka zakrpa dostupna!



Aplikacija je neverovatno jednostavna za korišćenje. Kada je startujete prikazaće vam se ono što kamera u tom trenutku “vidi”, a preko toga četri ikonice: AutoSelfie, Flash, Camera i Camera Roll.

Ako vaša Nokia Lumia telefon nema prednju kameru, kao što recimo Lumia 530 ili Lumia 630 nema, to nije nikakav problem jer će Lumia Selfie aplikacija raditi sa zadnjom kamericom.

Ono što je super kod opcije auto selfie je to da telefon zapišti kada kamericu uperite pravo u vas. Dakle, kada se nađete u centru kadra telefon će zapištati i dati vam do znanja da možete da okinete. Naravno, ovo je izuzetno korisno baš u situacijama ako vaš telefon nema prednju kamericu. Tada, kada treba da uhvatite selfi fotku sa zadnjom kamericom tačno ćete znati da li ste lepo uperili telefon ka vama.

Nakon što napravite fotku, dobijate celu paletu opcija i filtera. Imate mogućnost da vertikalnu fotografiju rotirate horizontalno i da od pravougaone fotografije napravite kockastu, što je idealno kada treba da nakačite fotku na instagram. Kada odaberete poziciju i oblik fotografije, odmah potom možete izabrati neki filter sa ponuđene liste.

Ono što nam se dopada kod ove aplikacije je to što ona, na fotografiju koju trenutno uređujete, uvek primenjuje prethodno korišćeni filter. To je mali lepi dodir aplikacije koji osvaja korisnike jer se često dešava da korisnici koriste jedan isti filter. Sve u svemu, sa 20 filtera, koliko aplikacija poseduje, vrlo lako možete napraviti fenomenalne sefli fotke. Takođe nemojte se vezivati samo za jedan filter, istražujte malo!



Filteri nisu jedina opcija koju ćete koristiti. Tu su i opcije koje vas mogu načiniti mršavijim, debljim, uvećati vam oči, ulepšati ih i načiniti vaš osmeh drugačijim. Svaka od ovih opcija se kontroliše pomoću trake preko koje prevlačite taster (eng. slider).

Sigurni smo da će vam se dopasti ova aplikacija, zato preporučujemo da je odmah preuzmete!

>> Lumia Selfie <<