Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Ponovo procurele fotografije Galaxy Note 5 telefona!

Ponovo procurele fotografije Galaxy Note 5 telefona!

Čini nam se da sada već imamo detaljniji uvid u to kako izgleda novi Note 5 telefon, zar ne?

Bliži se dešavanje koje je planirano za 12 avgust i koje će biti posvećeno predstavljanju novog Galaxy Note 5 telefona i Galaxy S6 Plus. Iako je zvanično predstavljanje zakazano za više od dve nedelje mi zahvaljujući procurelim fotografijama već sada možemo da vidimo kako će ovi telefoni izgledati.

Pre par dana zahvaljujući www.MobileFun.co.uk sajtu po prvi put smo bacili smo pogled na te uređaje odnosno na procurele fotografije na kojima su oni. >> Evo kako izgleda novi Galaxy Note 5 i Galaxy S6 Edge Plus! (FOTO) <<

Već sada imamo prilike da pogledamo NOte 5 u izdanju koje detaljnije otkriva njegov izgled. Pva slika otkriva prednju stranu uređaja, a time i TouchWiz korisnički interfejs koji dolazi sa novom generacijom Galaxy Note uređaja. Osim toga, slika ne otkriva ništa što do sada nismo znali.

Ostale slike prikazuju utor za Stylus olovkicu, za koju se verovalo da će doći sa mehanizmom automatskog izbacivanja. No, prema onome što vidimo na ovim slikama, to nije tačno, i S Pen olovkica će imati isti mehanizam vađenja kao i na prethodnim verzijama Galaxy Note uređaja.

Glasine ko glasine, uvek se mogu završiti kao samo glasine. Ipak, imam jako osećaj da je sve ovo tačno i da će novi Galaxy Note 4 sigurno izgledati ovako... Kako se vama čini, da li ste zadovoljni novim dizajnom sledeće generacije Note telefona?