Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Najbolji DualSIM telefoni! [Bonus: iPhone DualSIM Hack]

Najbolji DualSIM telefoni! [Bonus: iPhone DualSIM Hack]

Evo koji su to najbolji DualSIM telefoni i zašto. Pritom, ova lista ne obuhvata brendove telefona koji su se nedavno pojavili.  

Broj DualSIM pametnih telefona unutar Android ekosistema se svakodnevno uvećava, pogotovu poslednjih par godina. Mogućnost da uporedo, na jednom telefonu, koristite dva broja je veoma korisna stvar. Prvenstveno zato što nećete morati stalno da vadite i ubacujete kartice, naizmeničeno, i samim tim, uključujete ili isključujete telefon.

 I da izuzmemo biznis korisnike koji jednostavno moraju da koriste dva ili više broja, svima ostalima je danas postalo bitno da imaju DualSIM telefon. Shodno tome, DualSIM telefoni su postali standard. Da je to istina govori i činjenica da skoro svi vodeći modeli današnjice imaju i svoju DualSIM verziju.

Imajući u vidu da danas postoji gomila različitih DualSIM uređaja, rešili smo da istaknemo one najpopularnije, provereno dobre DualSIM telefone.

Xiaomi Mi 5

Ovo je telefon koji se direktno takmiči sa SingleSIM vodećim telefonima današnjice, kao što su Galaxy S7 ili LG G5. Xiaomi Mi 5 pakuje Snapdragon 820 čipset koji se trenutno podrazumeva kao najmoćniji procesor na tržištu. Pride, novi Xiaomi Mi 5 ima i ogromnu bateriju, odličan dizajn, vrhunske kamere, itd. Znači sve što jedan premium telefon treba da ima.

Naravno, Xiaomi Mi 5 je i DualSIM kompatabilan te se pomoću njega mogu koristiti dva broja. Kada se u obzir uzme činjenica da je Xiaomi Mi 5 premium telefon sa veoma visokim karakteristikama, njegova cena je pravo iznenađenje. On košta 369$ za varijantu od 32 GB, dok je varijanta od 64 GB i 100$ skuplja. Možete ih poručiti sa GearBest.com prodavnice klikom na priložene linkove:

>> Xiaomi Mi 5 32GB <<

>> Xiaomi Mi 5 64 GB <<Honor 7 

Honor 7 pruža ono što prosečni korisnik najviše želi, a to je odličan odnos cene i kvaliteta. Realno, malo je takvih uređaja danas. Dizajn Honor 7 telefona je nešto što će svakako ostaviti odličan utisak na sve, a potom i čitač otiska prstiju i odličan vek baterije, odnosno autonomija telefona.

Dakle, Honor 7 je izuzetno lep DualSIM telefon koji ima sve što današnji popularni telefoni. Njegove ostale karaktersitike možete pogledati na ovom LINKU, a što cene tiče, njega možete poručiti na ovom LINKU po ceni od 300$. Sve od opreme možete pronaći na GearBest.com sajtu klikom na ovaj LINK.

Moto G (2014)

Jedini DualSIM telefon koji ne košta mnogo, a koji je sa druge strane stvarno dobar, je Moto G (2014). Veliku pažnju je privukao na sebe kada je on izašao jer pored DualSIM karakteristike, Moto G pakuje mnogo toga korisnog, a ipak nije skup. On ima petoinčni ekran bolji od većine današnjih ekrana koji se nalaze na znatno skupljim telefonima. Interna memorija mu je proširiva putem MicroSD kartice, ima 1 GB RAM-a i bateriju kapaciteta 2.070 mAh. Ostale karakteristike Moto G DualSIM telefona možete pogledati OVDE.Generalno, Moto G (2014) pruža bolje performanse u odnosu na telefone sličnih karakteristika zahvaljujući čistom Android operativnom sistemu, koji nije presvučen Motorola korisničkim izgledom.

Nažalost, ne znamo gde biste mogli da kupite ovaj telefon. Nismo uspeli da pronađemo ni jednu web radnju koja isporučuje kod nas. No, vi potražite, možda budete uspešniji od nas.Huawei P8 Lite

Dual SIM Huawei P8 Lite model je duplo slabiji od svog moćnog “brata” Huaweu P8 modela. Međutim, on takođe košta duplo jeftinije. Za razliku od pomenutog Moto G (2014) telefona, DualSIM P8 Lite je 4G poveziv i ima bolju postavku kamera. Doduše, ukusi su različiti, ali nekako nam se čini da je Huawei P8 Lite lepši od Moto G (2014).

Inače, Huawei P8 Lite pakuje 2 GB RAM-a, osmojezgrani procesor i 16 GB interne memorije, takođe proširivu putem MicroSD kartice. Ipak, ako priširite memoriju, onda P8 Lite gubi DualSIM slot jer ga tada MicroSD zauzima. Detaljnije o Huawei P8 Lite telefonu možete pročitati na priloženom linku:

>> Huawei P8 Lite - Test <<

Kada se uzme u obzir njegova cena, koaj je 193$, premium izgled i odlične specifikacije, Huawei P8 Lite deluje kao odlična kupovina kada je reč o DaulSIM uređajima. Možete ga kupiti preko GearBest.com web radnje klikom na ovaj LINK.

Mnogi će nas opomenuti kako postoji gomila drugih povoljnijih DualSIM telefona, međutim ovo je lista koja se odnosi na provereno dobre DualSIM telefone. Ona će svakako vremenom biti korigovana, čim nam se ukaže prilika da probamo neki bolji DualSIM telefon.

Bonus

Ako ste misliti da iPhone 6 ne može da se hakuje kako bi postao DualSIM ili čak TripleSIM, onda grešite. Postoji dodatak koji omogućava pomenutom iPhone modelu da koristi dva ili tri broja. Mi smo o tome i ranije pisali, a evo sada vas i podsećamo. Na priloženom linku pročitajte kako iPhone 6 može da postane DualSIM ili TripleSIM kompatabilan:

>> Kako koristiti 3 broja na jednom iPhone 6 telefonu! (VIDEO) <<

003.jpg