Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Yu Yuphoria je metalni telefon srednje klase, jako dobrih karakteristika i smešno niske cene!

Yu Yuphoria je metalni telefon srednje klase, jako dobrih karakteristika i smešno niske cene!

Pomoćna kompanija Indiskog giganta MacroMax-a, Yu je predstavila svoj novi i drugi po redu model Yuphoria. Mislimo da ćete se iznenaditi kada pročitate koji je odnos karakteristika i cene!

12.05.2015. godine je zvanično predstavljen telefon srednje klase Yu Yuphoria za Indijsko tržište. Oni koji su zainteresovani za uređaj su već počeli da, na Amazon internet prodavnici, rezervišu primerak za sebe. Oni koji budu imali sreće ovaj telefon će moći da dobiju 28. maja ove godine po ceni od otprilike 100 evra. Yu je supsidirana kompanija indijske kompanije MacroMax-a, a Yophoria je drugi model telefona u okviru brenda Yu.

Radi se o telefonu koji ima ekran dijagonale 5 inča, rezolucije 720p sa veoma dobrom Gorilla Glass 3 zaštitom od oštećenja. Što se tiče gustine piksela veoma smo pozitivno iznenađeni jer poseduje pristojnu cifru od 294 ppi.



Yuphoria-Banner-3

Ista priča je i sa procesorom koji je pre svega 64 bitni Snapdragon 410 i radi uz 2 GB RAM-a, 16 GB ROM-a i Adreno 306 grafikom. Za one koji žele više memorije za skladištenje multimedijalnih datoteka, telefon podržava proširenje putem MicroSD kartice do 32 GB.

Yuphoria-Banner-1

Postavka kamerica je savim solidna pa tako sa zadnje strane imamo senzor od 8 MPx, a sa prednje strane senzor od 5 MPx. Ako nas pitate za ovaj cenovni rang je više nego zadovoljavajuće.

Yuphoria-Banner-6

Obradovaćemo vas i time da Yu Yuphorioa ima 4G LTE povezivost koju napaja baterija od 2230 mAh. Čini nam se da je šlag na tortu Cyanogen OS platforma koja je bazirana Android 5 LolliPop-u.

Yuphoria-Banner-6



Telefon je dostupan u i šampanj zlatnoj boji i u boji poliranog čelika. Sa QualComm brzim sistemom punjenja 1.0 baterija se puni sa 0% do 65% u svega 45 minuta. Ako ste zainteresovani da rezervišete telefon posetite priloženi link:

>> Yu Yuphoria - Amazon <<