Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Nexus 6 je otporan na vodu!?

Nexus 6 je otporan na vodu!?

Motorola i Google su nam prećutali bitnu karakteristiku koju Nexus 6 ima!

Novi Google-ov telefon nas je oduševio karakteristikama, veličinom i svojim novim Android-om. Nexus 6 je telefon visoke klase u svakom smislu te reči. Google je ispravio grešku koju je napravio sa Nexus 5 modelom i u svoj novi Nexus spakovao sve najbolje što se moglo naći, a da pritom cena ne ode baš previsoko. Nije da Nexus 6 nije skup, međutim cena mu je u skladu sa tim šta nudi. Ako nas pitate 550 dolara bi smo dali za ovaj telefon bez imalo pokajanja! Za taj novac ne možete dobiti bolji telefon, a verujte nam razne “kante” se prodaju po toj ceni.

Pitate se zašto toliko novca za jedan telefon? To je zato što do sledeće Nexus verzije ovaj telefon će definitivno biti lider i držaće svoju cenu, kao što je Nexus 5 držao, a i dalje je drži. Recimo na našem tržištu, polovan Nexus 5 košta kao i Samsung Galaxy 4. S´tim što S4 i dalje gubi cenu, istina, neopravdano. U prevodu ovaj uređaj je sklop fenomenalnog dizajna, najjačih komponenti i vrhunske izrade. Da ne spominjemo činjenicu da se pojavljivanjem novog Nexus 6 modela i kupovinom istog, pored svega navedenog, dobija i najnoviji Android koji oduzima dah. Činjenica da se sve jedinice rasprodaju u tili čas govori koliko je vredan i dobar ovaj uređaj.

Sada kada smo razjasnili dilemu i kada ste već rešili da ga kupite dodaćemo da je Nexus 6 otporan na vodu! Da, dobro ste čuli. Motorola i Google do sada nisu ni spominjali tu karakteristiku jer nisu ni morali. Ali eto spomenućemo mi i dodaćemo da ovo nije nešto novo. Naime Motorola je koristila specijalan namaz koji štiti komponente od vode na svojim uređajima Mogo G i Moto X. Bilo bi šteta da to nisu iskoristili na Nexus uređaju. Naravno, to ne znači da možete krenuti sa telefonom u ronilačku avanturu, u pitanju je zaštita od iznenadnog pada telefona u vodu i sl. Kako bi vam demonstirali i pokazali da nije samo nagađanje u pitanju, pogledajte video koji se pojavio nedavno na YouTube sajtu: