Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

JailBreak za iPhone uređaje koje pokreće iOS 8.1.1 i iOS 8.1.2

JailBreak za iPhone uređaje koje pokreće iOS 8.1.1 i iOS 8.1.2

Pogledajte kako da otključate (eng. JailBreak) svoj Apple uređaj koji radi na iOS 8.1.1 i 8.1.2 verziji kako bi ste bili u mogućnosti da koristite dodatne modifikacije, opcije, funkcije i aplikacije koje su fantastične!

Nadam se da ste do sada uvideli prednosti JailBreak-ovanog iPhona-a? Nema toga što otkljičan iPhone ne može. Međutim JailBreak procedura nije uvek ista, ona zavisi od uređaja i iOS verzije. Na zahtev našeg Twitter partioca Marka, rešili smo da napravimo uputstvo koje će vam pomoći da uradite JailBreak na iPod, iPhone i iPad uređaje sa iOS 8.1.1 i iOS 8.1.2 operativnim sistemima.

Podržani uređaji:



  • iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4S
  • iPad Air 2, iPad Air, iPad 4, iPad 3, iPad 2
  • iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini
  • iPod touch 5G

 

*Napomena

Pre nego što započnete JailBreak prvo isključite “Pass Code” kao i  “Define My iPhone

 

Kinseki portal je dan nakon Apple-ovog objavljivanja nove iOS 8.1.2 verzije izbacio softver koji obavlja ceo posao JailBreak-a sam. Sve što treba da uradite je da pažljivo isptratite sledeće uputstvo:

1. OVDE preuzmite TaiG JailBreak program za Windows računare. (Za sada ne postoji za Mac)



2. Kada preuzmete program instalirajte ga i pripremite za rad.

3. Pre startovanja TaiG JailBreak-a povežite svoj uređaj sa računarom putem kabla.

4. Zatim startujte TaiG JailBreak. Ako ste sve postavili kako treba, primetićete u okviru programa TaiG da je vaš iPhone detektovan.



5. Ako je sve kako treba onda odštiklirajte drugu štikliranu kockicu koja nosi neki kineski naziv. Dakle videćete štikliranu kockicu “Cidya” koja treba ostati štiklirana i ispod nje još jednu kockicu koju vi morate da odštiklirate.

6. Sada kada je TaiG prepoznao vaš uređaj, kada ste odštiklirali prvu kockicu odozdo, vreme je da dodirnete zeleni taster na dnu prozorčeta.



7. Kada kliknete na taj zeleni taster sa kineskim slovima, proces JailBreak-a će biti započet.

8. Proces neće potrajati veoma dugo, čim se JailBreak završi vaš telefon će se restartovati.

 

Kako bi ste bili sigurni da ste JailBreak-ovali svoj uređaj potražite aplikaciju “Cidya”. Ako je tu onda posao uspešno obavljen.