Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako gledati TV na telefonu pomoću aplikacije?

Kako gledati TV na telefonu pomoću aplikacije?

Znamo da su naši pametni telefoni preuzeli ulogu, skoro pa svih, kućnih aparata. Menjaju računar, fiksni, kameru, fotoaparat, DVD, miniliniju, fitnes uređaje, daljinac, TV i još mnogo! Pogledajte kako se pokazao kao minijaturni prenosni internet TV.

Ulogu TV-a je preuzeo čim su se pojavili internet TV “streaming” sistemi. Programeri za pametne telefone su iskoristili internet TV izvore (servere), tako da sada pomoću raznih aplikacija možete pratiti TV programe na pametnom telefonu.

 



U zavisnosti od platforme koja pokreće pametan telefon, na marketu se nalaze razne TV aplikacije. Mi smo danas rešili da izdvojimo po jednu, ali vrednu, aplikaciju za Windows Phone, iOS i Android platformu!

*Napomena

Pre nego što nastavite dalje sa ovim člankom, preporučujemo da preuzmete i TV Program aplikaciju koja olakšava da budete u toku sa svim zanimljivim filmovima i serijama, kao i utakmicama naravno. Postoji verzija za iPhone, ali i za Android telefone! Aplikaciju možete preuzeti sa priloženih linkova:

>> Android - TV Program <<

>>iOS - TV Program <<



Ukoliko želite da saznate nešto više o samoj TV Program aplikaciji, pogledajte video recenziju na priloženom linku:
 
>> Najbolji način da budete u toku sa svim filmovima, serijama, utakmicama! (VIDEO) <<

Windows Phone

Počećemo sa Windows Phone platformom. Naime na WP marketu se mogu naći nekoliko aplikacija tog tipa. Jedna koja se izdiže iz mase je “Serbia TV” aplikacija. U pitanju je aplikacija koja završava posao u svega nekoliko dodira. Kvalitet prenosa programa je solidan, a interfejs prosečan. Serbia TV je kompatabilna sa WP 8 i WP 8.1. Kako su najavili, sprema se još veći izbor. Ocena na WP marketu je 4 od 5 dok je naša ocena 3. Razlog tome je trenutno malo uži izbor kanala. Preuzmite je sami direktno sa ovog LINKA i pogledajte da li zaslužuje 4 zvezdice!

 



iOS

Jedna od retkih dobrih aplikacija za gledanje TV-a uživo za iPhone je “FastTV”. Ona obiluje prelepim dizajnom, brzim odazivom interfejsa, brzim učitavanjem programa i plus dodatnom stranicom sa radio stanicama. Ono što se nama dopada je “video na zahtev” koji često biva koristan. FastTV možete besplatno preuzeti direktno sa ovog LINKA. Pretplata za 150 kanala i pregršt sporednih usluga je samo 20$ mesečno. Ocena na Apple Store-u 4 zvezdice dok bi smo joj mi dali najviše 3.5.

Android

Na kraju vam predstavljamo aplikaciju za Android platformu koja je potpuno besplatna. Bićete iznenađeni koliko dobar i kvalitetan prenos ima aplikacija “Serbia TV”, koja ima poprilično dugačku listu kanala. Lista kanala broji  preko 40 kanala što nacionalnih, što lokalnih TV programa. Prilikom dodira na željeni program od prikazaće vam se Google reklama ispod koje će biti okrugli "play" taster (strelica unutar kružića). Klikom na njega bićete prebačeni u MX Player aplikaciju i pregledanje TV-a uživo će biti započeto. Imajte na umu da je obavezno imati MX Player aplikaciju kako mi mogli da gledate TV.  Aplikaciju "Serbia TV" možete preuzeti direktno sa ovog LINKA. Naša ocena za ovu aplikaciju se poklapa sa ocenom na Google Play prodavnici, a ona je 4.1 od 5.



Ukoliko ne nađete željeni kanal, uvek se možete konektovati preko internet pregledača na “TV svuda” i pomoću njega pratiti svoje omiljene emisije. OVDE pogledajte kako da to učinite!

Ukoliko želite da gledate i filmove na telefonu preko interneta uz srpski prevod onda posetite ovaj LINK kako bi ste pogledali kako!