Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Huawei lansirao nove pametne uređaje u Dubaiju

Huawei lansirao nove pametne uređaje u Dubaiju

Na događaju povodom lansiranja novih uređaja u Dubaiju, kompanija Huawei predstavila je čitavu liniju novih proizvoda – Huawei Watch Fit 3, Huawei Watch 4 Pro Space Edition, unapređeni Huawei MateBook X Pro, kao i prvi tablet sa najnovijom generacijom PaperMatte displeja, Huawei MatePad 11.5"S.

Sa novim proizvodima, Huawei potvrđuje svoje vođstvo na tržištu potrošačke elektronike, i ostaje posvećen kontinuiranoj inovaciji i donošenju digitalnog sveta svakoj osobi, porodici i organizaciji na svetu. Huawei neumorno radi na tehnološkim dostignućima kako bi kreirao još inovativnije uređaje, i ostaje posvećen velikim investicijama u istraživanje, razvoj i inovacije.

 



Ovo lansiranje proizvoda takođe je bilo od velikog značaja za brend, jer je prvi put u poslednjih nekoliko godina održan međunarodni događaj ove veličine, sa toliko proizvoda koji se istovremeno lansiraju na više tržišta, nudeći potrošačima ne samo inovativnu novu hardversku opremu, već i otkrivanje samorazvijenih softverskih rešenja, kao što je aplikacija GoPaint.

Huawei Watch Fit 3 – Savršeni spoj mode, sporta i tehnologije

Slogan „Fashion Forward“ savršeno oslikava suštinu Huawei gedžeta i potvrđuje njihovu vodeću poziciju na tržištu pametnih nosivih uređaja. Huawei Watch Fit 3 nasledio je klasični kvadratni dizajn ranijih Fit modela, dok materijali, izrada i proširena selekcija boja kaiša predstavljaju novitete u okviru novog koncepta Fashion Squared.

Huawei Watch Fit 3 poseduje 1.82" ekstra veliki HD AMOLED ekran sa lebdećim prikazom, koji donosi širi, trodimenzionalni vizuelni doživljaj, dok aluminijumska legura kućišta doprinosi sofisticiranoj teksturi. Uređaj je izuzetno tanak, debljine 9.9 mm, i težak svega 26 g, a samo kućište je najlakše i najtanje u ovoj seriji. Ovaj sat nije samo praktičan za korišćenje, već je i primamljiv komad aksesoara za sve prilike.

Kada je reč o fitness funkcijama, Huawei Watch Fit 3 osmišljen je kao lični trener direktno na vašem zglobu. Stay Fit aplikacija donosi proširenu bazu podataka o hrani, kao i nove funkcije nutricionističke analize, koja pomaže korisnicima da postignu ravnotežu između pravilne ishrane i treninga. Što se tiče praćenja zdravlja, sat poseduje i TruSleep™4.0, koji pokriva širi spektar fizioloških pokazatelja, a unapređen je i njegov sistem ocenjivanja kvaliteta sna.

Upustite se u nove avanture uz Huawei Watch 4 Pro Space Edition

Kreiran od pouzdanih i elegantnih materijala koji se koriste u avio-industriji, dizajn Huawei Watch 4 Pro Space Edition inspirisan je inovativnim i estetskim dostignućima u istraživanju svemira. Glavni estetski detalj Huawei Watch 4 Pro Space Edition je njegov LAVAL koncept na nanokristalnom keramičkom bezelu, koji je inspirisan De Lavalovim mlaznicama koje se koriste na raketama i svemirskim letelicama. Korisnicima su dostupne i poboljšane zdravstvene i fitness funkcije, putem TruSeenTM 5.5+ za preciznije praćenje zdravlja, kao i Health Overview 2.0, funkciju koja omogućava testiranje više osnovnih zdravstvenih pokazatelja u roku od 60 sekundi.



Izrazite svoju kreativnost uz flagship uređaje nove generacije – Huawei MateBook X Pro i Huawei MatePad 11.5"S

Huawei je prošle godine u Dubaiju lansirao proizvode pod sloganom Creation of Beauty, što je obeležilo prelazak sa pametnih kancelarijskih uređaja na proizvode koji pomažu mogućnost korisnicima da iskažu svoju kreativnosti. Najnovija verzija Huawei MateBook X Pro nasleđuje tehnološke inovacije, estetski dizajn i pametno iskustvo Huawei PC uređaja, sa težinom od samo 980 g i debljinom od 13.5 mm, kao i Intel® Core™ Ultra 9 procesorom. Nakon lansiranja prvog tableta sa fleksibilnim OLED ekranom na nivou industrije, MatePad Pro 13.2”, Huawei je predstavio Huawei MatePad 11.5"S sa novom generacijom Huawei PaperMatte Display ekrana, smanjujući refleksiju površine na manje od 2% i eliminirajući 99% svetlosnih interferencija, uz visoku osvežavajuću stopu od 144 Hz i rezoluciju od 2.8K.

Huawei aplikacija za slikanje GoPaint – kreativni alat za sve

Huawei je ovom prilikom objavio i svoju novu aplikaciju za slikanje, GoPaint, koja je rezultat višegodišnjeg razvoja i saradnje sa stručnjacima iz različitih oblasti. Uz preko 100 virtuelnih četkica i realističnih tekstura, aplikacija pruža korisnicima autentično stvaralačko iskustvo. Huawei nudi GoPaint kao besplatnu aplikaciju za korisnike svojih tableta, kako bi podstakao kreativnost kod svakog korisnika, a opremljena je i kompletnim setom tutorijala kako bi korisnicima pomogla da uče i unapređuju svoje veštine.



Huawei je tri godine na razvijao GoPaint aplikaciju. Iako bi resursi posvećeni ovom poduhvatu bili dovoljni za razvoj novog uređaja, cilj je bio ponuditi korisnicima tableta širom sveta aplikaciju za kreiranje koja se može besplatno preuzeti, u nadi da će svako moći da stvara lepe sadržaje.

Pored toga, na ovom inovativnom događaju posvećenom lansiranju proizvoda predstavljene su i slušalice FreeBuds 6i, sa unapređenim mogućnostima za otklanjanje buke. Događaj u Dubaiju takođe je stavio u prvi plan Huawei MateBook 14, laptop sa profesionalnim OLED ekranom od 2,8K, i Huawei Watch GT 4 veličine 41mm, koji je sada dostupan i u zelenoj boji.



Cene i dostupnost

Huawei Watch Fit 3 moći ćete da kupite od 22. maja kod operatora i u slobodnoj prodaji. Modeli u crnoj, pink, zelenoj i beloj boji biće dostupni po ceni od 22,999.00 RSD, dok će verzije sa belom kožnom i sivom tkanom narukvicom koštati 24,999.00 RSD. Do kraja juna će se uz kupovinu sata na poklon dobiti i bežične slušalice FreeBuds SE 2. Za više informacija i detalja molimo posetite zvanični Huawei sajt.

*Izvor: Huawei Srbija